torsdag, januari 31, 2008

Mera scrappat!

Har varit en lååååång dag. Fick sitta i bilkö pga bilolycka på vägen hem vilket gjorde att det tog en timma extra att ta sig hem. Puh! tur att det inte är så varje dag.
Har scrappat lite grann i veckan men eftersom det är mörkt när man kommer hem (ska bli såååå skönt när våren kommer!!!) så kan jag inte fota Layouterna. Det får bli till helgen. Tills dess tänkte jag fortsätta att lägga in lite äldre LOs som jag fortfarande känner mig ganska nöjd med.



































tisdag, januari 29, 2008

Fler LOs!

Här en LO jag gjort under hösten. Som ni ser älskar jag klara färger!!!

Beställt kalender!















Hittade det här underbara kalenderkittet här på nätet. Det ser ju hur kul ut som helst. Beställde det på bumbs och nu väntar jag bara på att det ska komma så att jag får börja :). Har inte gjort något minialbum än men någon gång ska ju vara den första....

måndag, januari 28, 2008

Coola scrappsaker!
















Surfade runt på nätet och hittade de här underbara scrapgrejerna! Är de inte coola? Det tycker i alla fall jag som älskar färger om ni är intresserade hittar ni dem här.

Sjuk idag!





































Hemma och är sjuk idag :( Har lyckats masa mig ur sängen en liten stund. Passar på att lägga in ytterliggare två LOs som jag gjort till min käre make.

söndag, januari 27, 2008

Mera scrappat!


Foton från helgen!






Testar att lägga in lite foton jag tagit i helgen! Mest blir det ju på vovven och sonen. De är inte alltid så villiga att posera, mycket får de stå ut med när mamma eller matte har bestämmt sig för att få ett speciellt foto i ett speciellt ljus. Det är inte alltid det lyckas men ibland;)

Scrappat!!!



Ok ett första försök att lägga in det som jag scrappat i helgen. Har inte scrappat så mycket på ett tag så det tog lite tid att komma igång men sedan blev det två LOs i snabb takt!!! Efter att jag inhandlat lite nytt material hos Sanna på Pappersbiten här i Alingsås fick jag i alla fall lite inspiration igen. Kul var det i alla fall.
Första inlägget!

Jag hade inte tänkt ha någon blogg. Men, men nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg i alla fall. Efter att ha surfat runt i cirka ett halvår på andras bloggar och tjuvkikat så kan jag inte låta bli att testa jag också. Vi får väl se hur mycket inlägg det blir.