söndag, juni 29, 2008

Lite foton från dagen!

Bara bilder på Leo förståss, men när han är på det strålande humöret som han varit idag (och är för det mesta) så är det svårt att låta bli att ta massa kort. Eftersom jag alltid har tagit massor med kort på honom så är han så naturlig framför kameran. Ibland tycker han att jag är jobbig men för det mesta är han med på det och superglad!
























































































Fler bebisbilder!

lördag, juni 28, 2008

Uppdrag bebisfotograf!

Var hemma hos vår granne här hemma igår när jag och Leo var lediga. Så medans Leo och deras jämnåriga dotter Annie lekte och stökade i hennes rum försökte jag ta lite bilder på deras lilla bebis Lina. Hon är 2 månader gammal och var vaken och med under hela tiden vi tog bilderna. Hon var helfascinerad av kameran. Vilken liten sötnos! Här kommer ett första exempel. Har mycket kort att leka med hemma nu :)

fredag, juni 27, 2008

Busiga bullälskande barn!

Dagispresenter!

Tack, tack snälla söta lilla Petra för den fina kortmallen. Skulle få ihop presenter till tre fröknar på dagis igår kväll och hade lite ont om ideér själv (och tid och ork, puh!). Härmade dina fina dagispresenter. Gick ju på ett litet kick med din supermall :) De fick var sin ask med små chockladhjärtan. Så här fina blev paketen!



onsdag, juni 25, 2008

Ett kort till!

Har tydligen snöat in lite på att göra digitala kort och då speciellt med prickar-dots :) Det är ju så kul när man hittar så här snygga mallar på nätet. Gjorde en liten digitalkorts inbjudan till mitt kalas om några veckor. Den svarta texten var en gratis-font som jag hittade här.

tisdag, juni 24, 2008

Kortmallar!

Måste bara tipsa om denna bloggen där de delar med sig av kortmallar och storyboards mm. Underbar blogg med massor av bra tips och knep. Testade att göra ett kort av denna underbara mallen. Sånt gillar vi :)

måndag, juni 23, 2008

Cool!

Förra veckans utmaning på Swe scrapbook var att scrappa på ordet cool. Denna LO ligger nu upplagd för beskådning där.

söndag, juni 22, 2008

Vår nya vägg hemma!

Jaha, då kan jag äntligen visa lite bilder på vår nya vägg som vi satte upp i vardagsrummet. Detta för att jag skulle få ett eget litet krypin till rum att pyssla i. Väggen blev vit tills vidare och vi satte upp väggord. Amor vincit omnia-kärleken övervinner allt.

En ny LO oxså!

Häromkvällen scrappade jag detta framför TV:n. Mycket färger blev det märkte jag efteråt, men det är väl så det ska vara på tivoli :) Tyckte att korten blev så bra på Leo på karusellen så jag var tvungen att göra en LO. Annars känner jag att man börjar att tackla av lite nu med semester inom räckhåll. Två veckor kvar att jobba!!! Sedan är det semester i fem veckor. Ska bli så skööööönt!

Ronnie!

Ronnie behövde ett foto på sig själv till ett musikprojekt han är med i. Han har lagt sång i sin lilla studio nere i källaren i vårt hus (som var förråd innan det blev ljudisolerat) hela våren på ett tiotal hårdrockslåtar-yeah! Rock on :) Försökte få till något fräckt med lite olika textures och actions. Blev ganska nöjd med resultatet tror jag.

Leker lite med bröllopsfoton!

Satt och lekte lite med våra bröllopsfoton för jag vill ha svartvita tavlor på väggen i vardagsrummet. Kanske något sån´t här?

lördag, juni 21, 2008

Maskrosor!

Blev så inspirerad av er andra bloggares all fiiiina bilder så jag var tvungen att leka lite med mina maskrosbilder jag med. Det är ju så skoj. Trevlig midsommar på er, här har regnet stått som spön i backen som vanligt på midsommar och idag stormar det ute. Så jag passar på att få lite gjort här hemma. Har massor jag vill göra. Sy kuddar till soffan, klä om trädårdsmöblerdynor och beställa kort till tavlor på väggen ovanför soffan osv. bara för att nämna några grejer.....

onsdag, juni 18, 2008

Kortmallar!

Tack så jättemycket snälla Augusti_73 för detta tipset om de underbara kortmallarna från DawnM. Tycker de är så underbart snygga och jag testade även att sätta ihop fler brevid varandra---sååå snyggt.

Fler texture bilder!

Ännu mer Photoshoppande. Kan inte bestämma vilket av korten som jag tycker är fräckast.






















tisdag, juni 17, 2008

Testar lite olika textures

Bilder från Potatisfestivalen i lördaxs. Livet är enkelt när största lyckan är att få en Blixten-ballong :)






















söndag, juni 15, 2008

Home sweet home!

Testade att göra en tavla igår framför TV:n. Lite lagom projekt för att slippa somna för tidigt i soffan som jag annars gör så fort jag inte har något att pilla med. Blev lite klippande av bokstäver i olika papper. Blev ganska nöjd med resultatet tror jag. Har inte riktigt bestämt mig.
Var en sväng till blomsteraffären idag oxså och inhandlade otroligt fina pelargonier. Gillar pelargoiner skarp. Tåliga, behöver inte mycket skötsel, blommar hela tiden och är otroligt vackra.


lördag, juni 14, 2008

Happy-album!

Fick det är roliga Happy-albumet av Sanna på Pappersbiten att jobba med. jätteskoj och lite annorlunda mini-album. Albumet finns även i baby, love och friends, men jag ville göra ett happy i glada färger. Lite pyssligt att få in bilder och text imellan bokstäverna och krävdes lite tankearbete, men det är alltid kul att testa nytt.
Nu bär det iväg på potatisfestival här i Alingsås. Måste ju fira att vi är potatisstaden med en festival en gång om året. Blir lite tivoli och grejer. Leo är överlycklig! Ska ta massa bilder som vanligt så ni lär se bilder här på bloggen sedan. Ha en bra och skön och roligt och kanske spännande (fotboll?) helg allihopa :)







fredag, juni 13, 2008

Scrappat!

Denna veckan har jag varit otroligt kreativ. Har suttit varje kväll och scrappat och pysslat och känner hur kreativa flödet bara sprutar ur öronen *LOL*. Skämt åsido, det är jättekul när man verkligen känner lusten att scrappa. Här en LO på Leo och mormor. Leo badade i liten pool på deras uteplats när det var varmt och satt sedan i mormors knä och torkade i handduken. Mysigt kort tyckte jag.

Mina badkillar!

Ett kort från stranden när det fortfarande var värmebölja!

onsdag, juni 11, 2008

Ett kram-kort!

Har precis fått reda på att en jobbarkompis som är världens sötaste människa, har fått cancer. Jag tänker på henne hela tiden och det är så svårt att veta vad man ska säga ibland för att kunna trösta och säga att allt blir bra. Jag gjorde ett kort till henne så att hon vet att jag tänker på henne.

tisdag, juni 10, 2008

Äntligen en ny LO!

Äntligen har jag fått ihop en ny LO efter allt Photoshoppande. Kunde inte låta bli att scrappa detta kortet och nu när vädret har blivit lite svalare så får man väl passa på att jobba lite :)

Suktar efter dessa halsband!

Visst är de läckra! Ska önska mig när jag fyller år snart....Hittar dem här.

Kalasbilder!

Var ju på kalas hos min moster som fyllde 50år i helgen. Vädret var underbart vi firade i hennes koloniträdgård (som var större än vår tomt!). Området är gudomligt fint så här års. Hon hade dukat upp en jättegod buffé i källaren (!) på sitt hus eftersom det var kallt där (fiffigt va?). Här är i alla fall lite bilder därifrån.





söndag, juni 08, 2008

Tävlingsbidrag!

Tänkte visa mitt bidrag till den avslutande tävlingen i Photoshopkursen hos Mikaela. Här fick vi använda oss av allt vi lärt oss (inte på en gång kanske). Så jag valde ännu ett kort på vår underbara lilla grannflicka Annie. Så här blev det:























fredag, juni 06, 2008

Två små kort!

Eftersom jag haft fullt upp med att Photoshoppa massor med scenbilder de senaste dagarna, som förövrigt blev mycket uppskattade :) så har det inte blivit så mycket annat pyssel. Därför fick jag sätta mig igår kväll och göra två små kort eftersom vi ska på kalas. Idag bär det iväg för att fira min moster som fyller 50år!!! Imorgon ska vi åka iväg till kompisar som bor i Båstad och hälsa på dem i deras nyinköpta hus. Min mosters kort blev i samma stil som jag gjort förrut, men de andra kortet blev lite mer stilrent och lite tuffare färger för att matcha paketet som ni ser på bilden. Jag hann även att börja på ett minialbum som jag gått och funderat på ett tag. Så jag kände mig riktigt produktiv! Men nu bär det iväg på kalasade i två dagar. Ha en jätteskön helg alla vänner-för det ska jag ha :)


torsdag, juni 05, 2008

tisdag, juni 03, 2008

Photoshop HELA kvällen!

Bond-tema från Gala-kväll igår. Har suttit med Photoshop hela kvällen och lekt lite. Skojigt!!!