söndag, november 30, 2008

Äntligen ett nytt inlägg!

Hej på er alla goa bloggvänner. Jag måste bara säga att jag blir så glad och rörd av eran omtanke- en stor kram till er alla. Jag mår mycket, mycket bättre nu. Har börjat att jobba igen efter min sjukskrivning och försöker ta det så lugnt det går. Just nu orkar jag bara jobba och sedan när jag kommer hem har orken liksom tagit slut, därför så är det lite ont om inlägg just nu. Men så får det vara ett tag nu tills jag känner att energin börjar att återvända. vad jag orkat att göra är att pilla lite med fotoböckerna som jag tipsade om i ett tidigare inlägg. Så jag tänkte visa lite fler sidor. Helt underbart att sitta och titta på sommarfotona just nu, man drömmer sig tillbaka till sommaren.
Ha en mysig advent allihopa :)

Today you16Today you17
Today you8vToday you9v
Today you22Today you23
Today you31Today you32
Today you33Today you34

fredag, november 14, 2008

Fotouppdrag med Agnes, Maja & Melker!

Hade ett fotouppdrag häromveckan hos Agnes, Maja och lille Melker. Så roligt att få lära känna er och verkligen kul att få fota hemma hos er :) Här är några kollage med några av alla bilder.
Kollage2c

Kollage1c

Sheriff Leo!

Tack alla sötaste bloggvänner för era uppmuntrande ord, jag blir rörd av er omtanke :) Har vilat och verkligen tagit det lugnt i veckan. Försöker släppa alla krav på allt och bara göra det jag tycker är roligt. Börjar så smått att må lite bättre :)
Har pillat lite med några kort jag tog häromveckan när vi hade varit i Ullared och shoppat och Leo fick en pruttkudde och en sheriffhatt när vi kom hem. Han var överlycklig:)
PolisLeo

lördag, november 08, 2008

Sjukskriven!

Hej på er. Ni är så gulliga som undrar vart jag tagit vägen. Jag har inte försvunnit jag har bara (bara och bara) gåt in i väggen lite. Det har varit lite mycket det senaste så just nu behöver jag bara ta det lugnt och vila. Jag har blivit sjukskriven i två veckor och tänker ta det väldigt lugnt under den tiden, så det blir inte så många inlägg här under tiden. Ha det bra alla gulliga kompisar och ta det lugnt :)
Kramar

lördag, november 01, 2008

Lite frånvarande!

Hej på er. Har varit lite frånvarande sista veckan pga en rejäl släng av magkatarr efter en tragisk händelse som inträffade här hemma på vår gata. Oro sätter sig alltid i magen för mig och jag får svårt att äta och sova. Börjar att bli lite bättre, men det tar lite tid.
Ta hand om varandra i höstmörkret och var rädd om era nära och kära. Så himla lätt att ta det man har för givet.
Många kramar till er alla från mig (som känner mig lite ynklig just nu)