söndag, februari 08, 2009

Fler tavlor !

Tänkte göra några tavlor som jag kan ha vid datorn och pysselskrivbordet. Vi ska snart byta plats på några rum här hemma och därför har jag beslutat att jag ska flytta ner alla mina pysselgrejer. Ville ha lite färggranna tavlor som samtidigt ger mig lite inspiration framför datorn. Det är ju superkul att pilla med Photoshop på detta sätt måste jag bara säga. Jag lär mig fler saker hela tiden med detta program. Snart ska jag ge mig på att rita själv (har inte riktigt vågat testa än).

lovejoy
imaginegrow

7 kommentarer:

maybe*mej sa...

jättefina tavlor. Så du har en mac med. jag är såååå nöjd. jättekul. spännande att få se vad du ska rita med din nya platta. ska du rita i psp eller i något ritprogram som illustrator el dyl..Jag använder illustrator en hel del och gillar det massor. har du gjort någon färgkalibrering på din mac? färgerna är så ljusa på min skärm .. ska se vad jag kan göra. kram

Monicas Univers sa...

Så flotte disse var!!
Spennende å følge med på alt det kule du lager!!

petrified in pink (Petra) sa...

Underbara!!!!! Härliga färger och fina illustrationer, de blir en riktigt härlig färgklick på din vägg, skall bli spännande att se foton sedan!

Pia sa...

Åhh, du har så många underbara bilder i din blogg.

Hoppas att få se en till snart eftersom du har blivit utmanad av mig. Mer info hittar du i min blogg.

Kram Pia

angelmax sa...

du är ju super duktig är det svårt att göra illustrationer i ps, jag har ingen koll alls på det bara på själva fotobiten men inte att göra illustrationer hur gör man om jag får fråga?

Anonym sa...

Vilka jättefina tavlor du har gjort.

Unknown sa...

Sâ himlans fina! Verkligen vâriga och klara i färgerna, och fina budskap pâ köpet! :)
Och det är ju sâ snyggt att använda "lexikons-messages" sâ där, sâg det hos ali e ocksâ!

Har inte haft tid idag att svara pâ ditt mail, hade massor att fixa med. Imorgon âker vi till spanien för en alla ♥ dag-middag och natten till söndag och söndag pâ vingârden där Philippe jobbar! Kul!
Vad ska ni göra för romantiskt?

Nu blev det ju nästan ett mail ändâ men svarar ändâ pâ det när jag kommer tebax pâ söndag!

Stooor kram!