söndag, mars 01, 2009

1 mars!

Leo28feb2009

Hej alla glada! Idag är det första mars och äntligen den första vårmånaden. Allting känns mycket lättare även om det fortfarande är ganska kallt ute så finns det hopp om en vår snart (hoppas jag). Denna vinter har jag haft extra ont av mörkret och nästa vinter tror jag det är dags att införskaffa en ljusterapilampa. Bra investering tror jag.
Igår var vi som sagt på Baby&Barn-mässan. Vädret var strålande vackert och jag passade på att fota Leo innan vi åkte iväg. Han var på strålande humör han med och dansade omkring som en galning. Tänk om man kunde få låna lite av deras enegri-det hade varit bra.
Jag gick omkring och tittade lite på mässan medans Leo och Ronnie bänkade sig för att se Mamma Mu och Kråkan-teater. Han tyckte det var superkul. Mässan var rolig, men det var ganska mycket folk, så jag blev lite snurrig efter ett tag, men några bra erbjudande hann jag i alla fall nappa på. Köpte lite kläder i Nova star-montern, vilka hade jättebra mässpriser och jag har kollat in deras superfräcka baggy-jeans till Leo ett tag nu. Kanske kan sy likadana själv med lite hjälp från min mamma. Kan vara värt att testa-det verkar ju vara poppis hos vissa bloggare just nu i alla fall.
Sedan blev det i alla fall fika hemma hos Leos farmor och farfar som bor i Göteborg också och till Leos stora lycka så var kusinerna precis där och hälsade på också, så dagen var verkligen lyckad i hans ögon.
Idag är det städning och diverse pulande på schemat. Inte så uppiggande roligt kanske, men vi är bjudna på middag hos min mamma och pappa idag, så vi slipper laga middag i alla fall.
Ikväll ska jag sätta mig och pilla framför datorn för första gången på ett tag, för nu har jag fått orken tillbaka. Ha en bra vecka alla :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jättehärlig bild!
Ha det så bra.

maybe*mej sa...

här var det vårstädat. blev jättebra. fin topbild. underbart ljus i den. Å bilden på Leo är jättefin med. snygga kläder han har,, kul att du känner att du orkar lite mer nu. kram

Diana sa...

Visst är det underbart med Mars! Jag håller med dig helt. Hoppas det onda går ur kroppen nu och att tröttheten blir bättre :)

Älskar fotot på Leo!
Är det en Molo fleece han har på sig? Den där turkosa färgen är underbar!

Nova Star plaggen är helt underbara! Älskar deras baggy byxor, verkar hur sköna som helst (inte för att Didrik säger ngt särskilt om just dem ;) Bra kvalité och rolig design!