tisdag, mars 17, 2009

Nya sovrummet!

Keep_calm_gulTexttavla_sovrumfyrkant_love_you
Vi håller som bäst på att flyttar om lite här hemma för att förbereda lite inför den nya bebisens ankomst. Därför ska vi flytta upp vårt sovrum från sutterängplan till entréplan där vi nu har mitt hobbyrum. Lite pillande, men det kommer att bli så bra när det blir färdigt. Därför är jag nu full av inspiration och ideér till inredning i nya sovrummet. Gjorde några illustrationer i datorn i helgen som ska bli tavlor i sovrummet. Tänkte att inredningen ska gå i vitt och svart och sedan lägga till den färgen som man har lust med i textilier och annat efter humör. Just nu är den färgen gult! Blir så uppiggad av den färgen just nu. Så har jag satt ihop en liten önskelista till inredning jag skulle vilja ha i sovrummet. Får se var det slutar i verkligheten, det vet man ju aldrig.
sovrumsinspiration
Tillägg: som i inläggen innan har jag skapat alla mina illustrationer i Photoshop

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också ha Swedese-trädet och pappelinamattan(dock inte i gult) och Estrids fina elefanttyg!Det kommer bli jättefint i ert sovrum. me like a lot!

Anonym sa...

Hej, får jag fråga i vilket program du gör dina fina tavlor, tex de du gjort till sovrummet nu med en massa ord?
Din blogg ger verkligen inspiration!
Ha det gott!//Sandra

sandra_gsson@yahoo.se

Unknown sa...

Sâ fina illustrationer! Och sâ lustigt, jag gjorde 3 sâna "text i olika toner" till köket, en grön, en röd och en blâ! Ramade in dem i svarta ribba, visar dig nân dag! :)

Inspirations-tavlan talar för sig själv, det kommer bli sâ snyggt i sovrummet! Gult är fint! :) Just nu skulle jag gärna vilja ha en gul vintage-skrivbordslampa...

Kram

Heléne sa...

Var här och hämtade beskrivning på din hissgardin så nu ska här sys! Hoppas du får allt på din önskelista till sovrummet, det ser läckert ut med det gula :-) Tack för all inspiration du sprider och delar med dig av! /Heléne R

Caisa sa...

den fina keep calm tavlan har jag i mitt sov rum med fast i svart...