söndag, juli 19, 2009

Bebishörna!

Den senaste tiden har det blivit väldigt mycket inredning här i bloggen, men det är det jag pysslar med mest just nu, så så får det bli. Här är bilder på bebisens lilla hörna i vårt sovrum som jag visade för någon vecka sedan. När Leo föddes för ca 5 år sedan fick jag av mina föräldrar Lexington spjälskydd och lakan. De är så fina och nu är det tvättat och bäddat i lilla spjälsängen igen. Den vita spjälsängen är vanlig enkel vit från Ikea. Förutom filten som jag virkade har jag även virkat det randiga kuddfodralet som ligger i sängen. Kaninsnuttefilten köpte jag på rea på Me&I, jättesöt tycker jag. Stjärnorna som sitter på väggen köpte jag i julas på rea på Mio-möbler, de har bara fått ett nytt lager med vit färg.
IMG_5175IMG_5181IMG_5176IMG_5180IMG_5183IMG_5182IMG_5178

16 kommentarer:

Mathilde sa...

Åååh så snyggt! Bokstäverna är ju jättesnygga! Var har du hittat dem?

Kram

Petraso sa...

Ursnyggt henm ni har!!! Jisses va duktig ni är på att inreda!!!!!

Mya sa...

alltså det är så otroligt snyggt therese!!!! du är världsbäst!
nyfiken på bokstäverna. jag har ett par k:n här hemma nu, men jag skulle behöva ett par till till min vägg med bara K:n. K = Karlsson ;)

infing sa...

Jättemysigt!

Kram!

Pernilla sa...

Snyggt färgval till bebben! Gillar verkligen den virkade kudden. Vår minsting och oxå grönt i sitt rum, samt en fondvägg med orange och blått.

Anonym sa...

Så fint!!!
Där kommer bebben garanterat sussa sött.
Kram kram

mammamjuk sa...

Hej, det är SÅ fint allt du gör! Tror jag ska be mamma lära mig att virka. Ha det så bra, kul att ses en snabbis på Smögen...
ida/mammamjuk

Linda - www.knorrigt.com sa...

Åh så fint!!!

Anzan sa...

SÅÅÅÅÅ fint!!! Älskar dina inlägg om inredning...kikar in här nästan varje dag & blir glad varje gång jag ser att du lagt ut nåt nytt. Så duktig du e på att virka!!! Jag kanske ska fråga min kära mamma som virkat sedan jag var liten om hon kan visa mig - blir faktiskt sugen!! ,) Du har så otroligt bra sinne för färg & form, älskar ditt färgglada hem :)!! **A**

Diana sa...

Jag undrade just om du skulle visa bebis sängplats :) Klassiskt snyggt! Du har ju ett alldeles särskilt öga för detaljer! Kudden du virkat är fantastiskt fin!

Lillebror kommer säkert aldrig vilja lämna sin säng!

Anonym sa...

Otroligt fint.. ja, jag saknar faktiskt ord för hur himla snyggt du har fått till det. Kudden du har virkat är hur fin som helst! Lucky little baby :D

/isabeli

Åsa sa...

Underbart är allt jag kan säga. Helt underbart!

Sanna F sa...

Å vad mysigt det ser ut!!

Anonym sa...

Hej har varit inne i din blogg ett antal gånger och tittat runt! Du har verkligen så super fint hemma hos dig jag blir ju bara så himmla avensjuk! Ville kolla med dig om du andvänder nått fotoprogram när du lägger in dina bilder? själv använder jag picasa 3 men ser att fu gör lite roligare av dina bilder. ..

Nallebr.. sa...

jaa du .. sååååååååå fint!!! blir helt stum!!

AnnaG sa...

Lillbebis får det så fint så det inte är sant! Älskar alla saker du virkat! Undra vilket garn du använt och vilken strl på virknål?