fredag, september 04, 2009

Nytt pyssel!

Eftersom det idag är två dagar över tiden och lillebror fortfarande vägrar att komma ut, så försöker jag sysselsätta mig, så att inte tiden ska gå så långsamt, och för att man inte ska tänka allt för mycket på alla sina små krämpor, men det blir svårare och svårare att distrahera sig och hålla humöret uppe. Jag får tacka alla ni supergulliga som skickar mig uppmuntrande kommentarer, jag blir jätteglad att ni tänker på mig. Är väldigt kass just för tillfället att kommentera era bloggar, men så är det just nu.
I onsdags när Leo var hos mormor och morfar, fick jag i alla fall sytt några nya kuddar. Denna gång blev det en ny kudde till soffan i tyg från stoff&stil, och sedan två golvkuddar som Leo kan ligga på när han tittar på TV eller leker på golvet. Tygerna på de kuddarna är några av tygerna som jag bloggade om för ett tag sedan från Tanya Wheland.
1sept2009,5
Kudden med fåglarna på är nya kudden!
1sept2009,71sept2009,41sept2009,81sept2009,31sept2009,9
Här är det byggande med Kapla-stavar som gäller. Tack farmor och farfar för födelsedagspresenten :) Mycket, mycket populär!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Hej! Förstår att det är jobbigt att vänta på bebben. Gick över 7 dagar med sonen och 5 med dottern. Så här i efterhand är jag dock glad för det eftersom hon är född den 20 januari och ju längre bort från julafton dessto bättre. Efteråt kanske du kan se det positiva med att det blir lite längre mellan dina barns födelsedagar. Lycka till!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Ursnygga! jag är imponerad av din kreativitet trots att är "tungt" för dig med denna väntan...

petrified in pink (Petra) sa...

Underbara kuddar, särskilt golvkuddarna. Får se om jag orkar göra några till Elins rum, skulle gärna ha liknande dina. Tack för att du orkar fortsätta inspirera oss!

Jag håller tummarna för att lillebror kommer snart!

Tänker på dig:-)

Kram Petra

mammamjuk sa...

Vad fina kuddarna är! Jag gillar dina färger så mkt att jag kommer att shoppa tyg på stoff&stil och ta in lite härliga färger nu till hösten!
Lycka till när det väl sätter igång:)

Lillnea sa...

Så mysigt med golvkuddar!! Hoppas lillebror vill titta ut snart :)

Susanne H / snuffehar sa...

Åh, vilka mysiga färger!
Hoppas lillebror vill komma snart. Vet precis hur du känner dig.
Kram