lördag, september 26, 2009

Ozzys lilla album!

Denna veckan har det inte varit så många inlägg. Det beror på att det har varit första veckan i verkligheten för oss. Ronnie började jobba igen i måndags och jag har försökt rodda ihop dagislämning-hämtning med att mata Ozzy och ta lite lagom långa och många promenader. Har faktiskt gått riktigt bra. Det var bara i tisdags jag höll på att få ett bryt på en klart 5-års trotsig Leo som skulle testa mina gränser. Inte helt enkelt, men det tar väl lite tid för oss allihopa att vänja oss vid att helt plötsligt vara fyra i familjen. Annars börjar vi att lära känna varandra-jag och lille Ozzy. Har börjat att ana ett ätmönster, så att man vet ungefär hur ofta han vill äta. Vägde honom i onsdags igen när sköterskan från BVC var på hembesök i onsdags och då hade han gått upp 400g på en vecka! Så bra med mat, det får han :) Hoppas att han inte fortsätter i den takten, herregud då kommer han ju att vara jättestor bara på några veckor :)
Han är en riktigt liten söting. Han tittar på mig med stora ögon när jag pratar med honom, och man börjar ana ett litet leende ibland, så det kanske kommer snart. Annars är han nöjd och lugn för det mesta. Ibland kör det lite i magen märker man, men det gör det väl hos alla bebisar.
Har börjat på ett fotoalbum från hans första tid. Ska leta upp var jag köpte dessa mallar, men tills vidare så visar jag de första sidorna här.
Ha en skön helg allesammans :)
sida1
sida2
sida3
sida4

6 kommentarer:

fialoppan sa...

Å vilken liten sötnos och superfina sidor! Vad stark han är som redan ligger på armarna, det kan inte min lille plutt! Kram!

Nallebr.. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nallebr.. sa...

ååå så liten å söt han är!!! hoppas allt är bra med er!! kram

Kajsan sa...

Jättefint! :)
Kram, trevlig höst å må gott! :)
/Karin

Mot toppform sa...

Vilken liten gullunge! Vad fina sidor till fotoboken du gjort :)

Jenny sa...

ååå så underbart sött! Har du hittat var du köpt dessa mallar?