söndag, december 20, 2009

Äntligen uppdatering och DigiLOs!

Denna veckan har inte blivit så mycket bloggande eller pysslande. Vi var alla trötta efter dopet förra helgen och Ozzy har varit rejält förkyld och då också gnällig och mammig. Så därför har det varit mycket sitta och gosa i soffan bara. Dessutom har väderomslaget i veckan gjort att min reumatiska värk har blommat ut ordentligt och när man inte får äta några mediciner för att man ammar så är det inte så kul. Som om inte detta var nog så fick maken ryggskott i onsdags och kunde inte röra sig på några dagar. Nej, nu är det färdig gnällt för tillfället.
Nu till något roligare. Lite nya tomtebilder på barnen och eftersom jag fick lite inspiration idag på eftermiddagen så gjorde jag några digiLOs.
dec2009,3dec2009,2

5 kommentarer:

Nallebr.. sa...

wow wow woow!!!!! Helt underbara!!!!!

Anonym sa...

Du gör så underbara bilder! Jag blir lika imponerad varje gång. Och korten du tar är magiska. Men dina små tomtenissar är ju för söta! Kram

maybe*mej sa...

ooooooo så fina. Ja jag hoppas verkligen att ni kommer på bena snart och känner er bättre. Underbara foton du har tagit och digiscrappat... Vi är i sthlm hos mina svärföräldrar. Internetet här är såååå kass. det tar evigheter att göra ett inlägg. Hoppas att ni får det superbra i jul och att ni känner er bättre då. Kram på er alla 4. =)

Pia sa...

Jätte fina!!! Vilka söta tomtar!

Kram Pia

Sockergrynet sa...

Stackars dig med värken, hoppas det går över snart, trots saknad av medicin!! Hoppas även mannen kryar på sig!

Fantastiska layouter!!

kram