måndag, februari 01, 2010

Pysseleftermiddag!

En eftermiddag efter hämtning på dagis. Nu på vintern blir det inte så mycket utelekar utan mest pyssel inne. Vår son älskar att pyssla och skapa. Vad kan han ha fått det ifrån?
19jan2010,119jan2010,2

Tillägg: I mitt inlägg i november bloggade jag om mina inköp på Rusta. Det var där jag köpte materialsatsen till lejonet. Apan är nästa på tur. Perfekt pyssel för en 5-åring. Färdiga hål och en trubbig nål.

10 kommentarer:

Cecilia sa...

Men åh vilket sött lejon. Sådan son sådan mor :)

Jenny Bergvall sa...

Åh vilket sött lejon. Den skulle jag vilja se lite på närmre håll. Hur gjorde ni?? Har du lust att dela med dig av det??

Tipsy Tessie sa...

kolla tillägget i mitt inlägg, materialsatsen är inköpt på Rusta.

Nallebr.. sa...

åå va skoj, Här hemma broderar vi för fullt.. både molly och Ludvig tycker det är skoj:)

MiaKvack sa...

Vi har också lejonet och apan här hemma, barnen fick dem i julstrumpan och Tindra 3år sydde klart sin apa på ett par dagar medan Isak 5 år hade problem med både motoriken och tålamodet *fniss* men nu är den klar iaf! ;-)

Josefine Bergqvist sa...

Jag har bara en liten fråga. Tänkte att jag äntligen skulle göra en fotobok. När du gör dina sidor i photoshop hur stora gör du dom då? Lika stora som sidorna ska vara i boken eller gör du dom större? Tycker ibland att bilderna blir lite suddiga när jag lägger in bilderna på photoshopsidan. Trots att de var skarpa och fina före. Du gör så fina sidor till dina fotoböcker :)
Kram Josefine

Tipsy Tessie sa...

Hej Josefin!
När jag gör fotoböcker använder jag ju oftast köpta mallar som jag stoppar in fotona i. Därför brukar jag aldrig tänka på hur stora de är, men jag kan inte säga att jag har haft problem med att bilderna bli suddiga, så jag har nog inte riktigt förstått din fråga.
Lycka till!

Josefine Bergqvist sa...

Var har du köpt de senaste mallarna ifrån? De är jättesnygga! Jag kanske ska göra det lite lättare för mig och köpa färdiga mallar ;)

Tipsy Tessie sa...

finns en länk till fotobokssidorna i inlägget "ny fotobok" som jag gjorde i söndags, kolla där :)
Lycka till!

Josefine Bergqvist sa...

Tack!!! Nu har jag köpt dem. Nu går det lite fortare. Kanske hinner klart i kväll ;)