onsdag, februari 03, 2010

Ugglor överallt

Min stora svaghet just nu är tydligen ugglor :) Jag virkar ugglor och köper ugglor på Tradera. Både prydnadsugglor och ugglor på tyg. Här är lite bilder.
IMG_1866
Denna uggla har jag virkat efter mönster köpt på Etsy (lagt till lite grejer själv oxså).
IMG_1778
Dessa ugglor ropade jag in på Tradera. Två av dem är ljuslyktor. Funderar på att kanske måla dem, få se vad det blir.
IMG_1868
Tyg inköpt på Tradera-helt nytt. Här är två örngott. Få se om Leo vill ha de som örngott annars kanske jag syr något annat av det. Finns mer på Tradera-sök på ugglor så ser du det :)

14 kommentarer:

Nallebr.. sa...

ååå jag är kär:) Ugglan du virkat är helt underbar!!

Zarah sa...

Vad ljuvliga! Allihop! Men mest den du virkat ♥

Christine sa...

Påslakansetet finns på Ellos också, där har jag köpt mitt ;)

Annelie Johnsson sa...

Helt ljuvliga!! Att virka är något jag måste ta mig tid till- så många underbara alster du visar upp, blir så glad av att se dem!!

Meri(txell) sa...

Superfina! Jag älskar ugglor med och idag var jag på Åhlens och såg en jättefin skrivhäfte, samt lite annat som matchar med söta ugglor! De fick komma hem till mig, bara 19 kr för skrivhäftet! Kram!

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, du underbart härliga kreativa människa, jag är så glad att jag träffat dig så att du kan smitta av dig på mig:-) Den ugglan vill jag lära mig nästa gång vi träffas, hur söt som helst, skulle bli toppenfin inne hos Elin i rosa, rött och grönt. Blev också störtförälskad i örngottet och lade bud på en egen snutt, vi får se hur det går med den.

Kram på dig, hoppas du känner dig bättre efter en dag i lugn och ro.

Mya sa...

underbara ugglor. din virkade är helt ljuvlig. jag gillade ugglor innan... men nu fick jag ju värsta ha-begäret. jobbigt ;)
kram

lindzi sa...

Å va fint du gjort! Jag älskade ugglor när jag var liten (ugglan Helge i A till Ö) och samlade. Jag tror vi hade ugglan som är en lykta.

Mathilde sa...

Hihi vilka söta! Den virkade var ju helt underbar!
Kram

DorisLaura sa...

Söt liten uggla... önskade jag kunde virka.. precis stickat min första mössa till lillan.. och skall snart ge mig på virkandet åxxå blir så glad när jag ser såna här små färgglada filurer.. :-)

Lillsnörpa sa...

Jag anar ugglor i mossen =) Vilka fina Ugglor du har! Jag håller med dig om att de r förtjusande fint med ugglor :)

När jag var liten så vaknade jag av att en stor uggla satt och hoade på mitt fönsterbräde. När jag rörde på mig för att kika närmare på de blev ugglan rädd. Den flög iväg och satte sig i trädgårdens största äppelträd. Där satt den kvar länge. Jag hann till och med väcka mina storasyskon som kom smygandes för att kika på den. Det är mitt bästa minne av en uggla :)
Hoppas du får en mysig fredagskväll! Kram Lillsnörpa

Anonym sa...

Hej.
Jag hittade ett par ugglor:
http://www.idaform.se/sv/

/TK

Anna sa...

Hej! Du är verkligen inspirerande med dina fina virkade alster! Ugglan är sååå söt. Du tar underbara foton oxå. Har hittat dig genom Nallebrum (min barndomsvän!) Ha en bra söndag!

Therese sa...

Åh vilken fin uggla du gjort! Du är verkligen inspirerande! Sitter och virkar på en flugsvamp precis - min första! det första jag virkar överhuvudtaget faktiskt :) Jag undrar vart du köper dina garner nånstans och vad märket heter? Du har alltid så fina färger!!