onsdag, april 21, 2010

Lite shopping!

Har varit lite tyst här på bloggen den senaste veckan, men här hemma är det fullt upp kan jag lova. Ozzy har flyttat in till eget rum med sin säng nu och jag håller på för fullt att göra klart inredningen med kuddar och annat :) jättekul och snart får ni se resultatet. Här är en liten tjuvkik på vilka färger det kommer att bli.
21april2010,221april2010,1
Igår flängde jag runt som en galning också. Jag var och hälsade på på mitt jobb och var och shoppade. Mitt i svinkalla februari så beställde jag en skötväska hos Sally Bazar i vaxdukstyg, och nu hade den äntligen kommit. Har haft en svart skötväska länge, men tyckte det var dags för lite färg nu. Visst är den fin? Kan ju användas som vanlig väska även mär man inte behöver skötväska längre. Köpte även den underbara gula vaxduken hos Sally bazar och den kommer att bli helt underbar på utebordet på balkongen i sommar. Gå in och kolla i hennes webbutik hon har massa fina vaxdukar (och annat fint också naturligtvis).
Gulliga Linda på Sally Bazar hade varit och köpt mig en flamingo på Rusta för att hon tyckte det passade mig så bra :) Hur söt är inte hon då? Nu blir man ju så sugen på att göra fint på balkongen, men, men, jag måste bli färdig med Ozzys rum först. Ha en superskön vecka alla :)
IMG_610721april2010,3IMG_6099IMG_6106IMG_6095

5 kommentarer:

Josefine Bergqvist sa...

Vilka läckra färger!!! Vaxduken är ju helt underbar! Får gå in och kika i webshopen. Ha en bra dag!

Kram Josefine

Linruz sa...

En härlig energi boost som alltid när man kikar in här vännen.
Ser fram emot att se rummet sedan.
Kram kram Lina

tinajo sa...

Härligt färgglatt - blir kul att se fler bilder sedan!

Anonym sa...

Hej! Ville bara tala om att du har en underbar blogg, blir så glad av alla fina färger & foton:) Vart har du hittat de fina korten som hänger på klädnyporna?

/Jenny

Tipsy Tessie sa...

Korten som hänger i klädnyporna är en ABC-tavla från Isa Form som jag klippt sönder. Vet inte in den finns i samma variant längre.
Mvh /Therese