måndag, juli 26, 2010

Tavelvägg!

I helgen blev det en ny tavelvägg i sovrummet vid min pysselhörna. Min fjärilstavla visade jag ju tidigare, men här är den uppsatt på väggen, tillsammans med en flamingo, lite virkade blommor, bokstäver och annat. KeepCalm and carry on-trycket är från Petrified in Pink.
IMG_4459
IMG_4449IMG_4438IMG_4447

8 kommentarer:

Mathilde sa...

Gud så snyggt! Av vad jag har sett så har du helt klart ett av sveriges snyggaste hem. Älskar hur du leker med färg och får det att se stilrent och färgglatt och lekfullt ut på samma gång. Snyggt!
Kram Mathilde

tinajo sa...

Titta så fint och färgglatt! :-)

Anonym sa...

Vilken tur att jag har hittat din blogg! Du gör så mycket fint och du inspirerar mig till max! Vilka underbara foton med fantastiska färger!
Vilken fotobok brukar du beställa? Pärm? Format?
/Linda

Jenny Bergvall sa...

Tjusigt!! Har själv tänkt o göra en sån där fjärilstavla.. men inte fått tummen ur än. Vi får se om jag kommar för mig någon gång ;)

A home far away sa...

Helt underbart snyggt! Jag längtar hem till Singapore nu så jag får dekorera med allt det nyinköpta, fniss


Kram Gunilla i Singapore

Mira sa...

Du har så himla fint hemma ♥
Fjärilstavlan är helt underbar! Du kan inte tänka dig att trycka ut fjärilar i olika färger mot en peng? (Eller ännu bättre, göra iordning en tavla som jag kan köpa;) )Skulle vilja göra iordning en sån tavla till vår groda som vi väntar på. ( v 42+0 idag)

Hälsningar Mira

Tipsy Tessie sa...

Visst M, kan jag göra iordning en tavla med fjärilar till dig :) De sitter i en 23x23cm djup RIBBA ram från Ikea. Jag klistrar dem på ett 23x23cm ark, så får du vika ut fjärilsvingarna när den kommit fram. Maila mig på tipsytessie@telia.com om önskemål av färger osv.
Mvh/Tessie

Linda som frågade om fotoböcker, Jag beställer från myphotobook.se och jag har beställt många olika format, kan verkligen rekommendera dem.

tess sa...

Jätte fint och färgglatt! Jag gillar din blogg!
Vart har du köpt fjärlisstansen? Letar som en tok, men hittar inga fina... :( Men den du använt är perfekt.
/t