lördag, augusti 21, 2010

Dockfilt!

Fick en beställning på en liten dockfilt till lilla Elins docka Glenn :) Ha ha, som ni förstår bor Elin och Glenn i Göteborg (eller Mölndal åtminstonde) :)
Det blev en liten vågfilt med några blommor som ska matcha Elins rum. Elin är yngsta dotter till min sötaste kompis Petra från Petrified in Pink. Filten är skickad med posten för att komma fram innan lilla Elins 3-års kalas :)
filt

8 kommentarer:

Heidi sa...

Oj vilken söt filt. Den kommer hon att bli glad åt! Tack för en inspirerande blogg, man blir alltid så glad av att kika in hos dej! Skönt att se en blogg med lite färg i som motvikt till alla "vita bloggar", även om jag gillar de oxå. Önskar dej lycka till på jobbet!

mammamjuk sa...

Åh, så fin/söt! Vad tar du för att göra en sån?

Sockergrynet sa...

Åh så söt! Underbara färger!

Allt och/eller Inget sa...

Vilken fin filt, underbara färger! Fina Katvig-lakan man ser på bilden också, finns de att köpa på nätet?

Anonym sa...

Har just hittat hit och tycker din blogg är jätteinspirerande. Du borde delta i Panduos bloggtävling. Du gillar ju rosa och skulle säkert ha en god chans att vinna!

Misan

Anonym sa...

Glömde!
http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=BLG100R&m=1

Misan

petrified in pink (Petra) sa...

Filten är helt ljuuuuuuuvlig, det kommer bli ett väldigt glatt födelsedagsbarn på lördag när hon fyller år. Du är så bäst, <3 dig!

Sara sa...

Älskar allt fint du virkar! Alltid i så härliga färgkombinationer också! Har så smått börjat virka lite själv men det går inte så snabbt..