onsdag, augusti 11, 2010

Frukost!

Finns det något mer underbart än att äta frukost i lugn och ro utan att man har bråttom någonstans? Semesterlunken har åter infunnit sig. Så smarrigt att ha färska hallon kvar i kylskåpet efter måndagens tjejträff, som man kan hälla i frukostyoughurten :)
Så här ser frukosten ut hos oss just nu varje morgon. Jag äter youghurt, lillbubbisen äter gröt och färdigskuren smörgås som han pillar med själv. Stora killen äter frukost några meter från oss framför sommarlovsmorgon. Inte världens bästa alternativ enligt hans mamma, men orkar inte börja morgonen med att bråka med en trotsig 6-åring. Pappan i familjen är nöjd med sitt "måstehaannarsdörjag kaffe" och macka :)
Själv är jag överväldigad och lite smått överraskad över kommentarerna i min utlottning. Så underbart söta ni är allihopa. Känner lite smått prestationsångest som vanligt, men samtidigt, har ni gillat det jag har gjort hittills så lär ni väl gilla vad jag hittar på i framtiden också. Tack alla ni och fortsätt att skriva in bidrag till utlottningen :)
11aug2010,311aug2010,111aug2010,511aug2010,2

2 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Myspys! Om det är till någon tröst så är han inte den enda trotsiga 6-åring som äter frukost framför sommarlovsmorgon! ;)

infing sa...

Söt-Ozzie!

Nu kommer la jag och frågar vilken action du kört på den svart-vita bilden, tycker den ser så ren och fräsch ut! Tycker ofta att mina svart-vita blir så hårda på nåt vis.

Kramelikram!