fredag, augusti 20, 2010

Smaka gurka!

Just nu är det mycket nytt som undersöks och smakas på i Ozzys värld. Här är det gurka som pillas med :) Underbart att se hans små ansiktsuttryck :) Har lite små ångest över att börja jobba på måndag och lämna över stafettpinnen till maken.
juli2010,8juli2010,7juli2010,6juli2010,9

3 kommentarer:

Anna Zentine sa...

Ozzy är en av de gulligaste bebisar jag sett på bild! (kan man säga bebis? vet ju inte hur gammal han är :) och hur länge är man isf berättigad att kalla ett barn för beis egentligen, hihi! )

Mvh Anna

Anonym sa...

Halloj!

Började följa din blogg för ett tag sedan då jag av slump hittade din FANTASTISKA beskrivning av hissgardin. TACK så mycket! Har letat i flera ÅR efter någon vettig beskrivning. Nu har jag sytt 2 & fler ska det bli!

Förstår hur du känner, jag har själv i veckan lämnat över stafettminnen till maken och det är knappt så jag vågar säga det men det är faktiskt lite skönt oxå. Man får fika/äta i fred, gå på toa utan att någon/några rycker i dörren, hinner träna lite på friskvårdstimmen samt springa i lite affärer på lunchen. Plus att det nog är viktigt för framtiden att båda varit hemma...vissa saker måste "självupplevas". *hahaha*

Tack för din fina blogg, den förgyller mina dagar!/Helen i Luleå

♡Johanna♡ sa...

Gotteligott!

Kram