onsdag, februari 23, 2011

Helglunch!

Hade lite problem med att ladda upp bilder igår, så idag bloggar jag resten av bilderna jag tänkte lägga in igår.
IMG_4272
Har haft en tendens till att fika med smörgås istället för att äta lunch på helgerna, men nu i helgen tog jag tag i det hela och fixade till riktigt smarriga sallader. Började med att grunda med sallad (i mitt fall ruccola och machete), sedan la jag på färska fikon, skivad avokado, mozzarella, lufttorkad skinka och lite oliver och parmesan som var över från gårdagens pizza. Ganska enkelt att plocka ihop en god sallad egentligen :)
Untitled-3
En annan variant med nästan samma innehåll. Denna gång lite blandad sallad, färska fikon, lufttorkad skinka, avokado, melon och parmesanost. Supergott kan jag meddela och mycket godare än en smörgås :)
IMG_4185
En leksugen och nöjd liten krabat framför sina leksaker som finns i vardagsrummet.
IMG_4121
Sötaste och just nu även den mammigaste killen som finns. Det är bara mamma som gäller från morgon till kväll för tillfället.

Nej, nu ska jag planera veckans matsedel, med mer av nya nyttiga och framförallt goda rätter. Dags att göra en djupdykning i kokböckerna :)

7 kommentarer:

tinajo sa...

Han är så rackarns söt! :-)

Sallad tycker jag jättemycket om men är ganska dålig på att komma ihåg att göra det - måste nog skärpa mig..!

Madde - Dagarna.nu sa...

Salladen ser riktigt god ut
Har inte ätit så mycket sallad nu när det är kallt.

Jenny Bergvall sa...

Åh den där salladen skall jag nog "kopiera" en dag. Såg smarrigt ut. Har aldrig testat färska fikon... men någon gång skall väl vara den första? ;-) Fin fina foton på lillkille, som blivit så stor! Kram Jenny

Mya sa...

ser smarrigt ut. är nyfiken på din matsedel kanske tips för ett blogginlägg ;)
kram

Jenny Bergvall sa...

Idag gjorde jag en variant på din sallad. Mkt gott! Fikon var inte helt fel... hade dock väntat mig att det skulle smaka mer ;)

Ylva sa...

Hej :)
Var har du fått tag på den superhärliga ambulansen och polisbilen?

Tipsy Tessie sa...

Brandbilen är i trä och inköpt i en affär i Göteborg som heter Tant Grön. Polisbilen är i plast och inköpt i vanlig leksaksaffär och tillhör serien med bilar till Postis Per :)