lördag, december 31, 2011

Favvisar från 2011!

Några av alla favoriter från uppdrag 2011.
Bild057
Lemon-and-Honey1
mayaanna1
IMG_1352mayaanna2mayaanna3Bild13Bild40Bild14Bild19Untitled-720110812,10420110812,5920110812,22_bild2bild033bild010Untitled-1-copy-3IMG_7342-copy-2IMG_7474-copy-3kollage4kollage11kollage12Bild120

Gott nytt år!!!

Vill önska alla mina goa läsare ett riktigt gott nytt år. Jag är vet att 2012 kommer att bli ett mycket produktivt och spännande år och jag hoppas att ni vill fortsätta följa med i mina görande. Långt mellan blogginläggen just nu, men otroligt produktivt här hemma för tillfället. För första gången fotar jag inte för att visa upp i bloggen utan sparar godbitarna till kommande bok. Något ska ju finnas kvar som överaskning i boken :)
Här hemma blir det ett lugnt nyår med god mat och massa raketer, som Leo för första gången ska få vara med och skjuta upp. Spännande värre :) Själv samlar jag krafter för ett intensivt men spännade nytt år.
Untitled-1
Lite bilder på tilltugg som vi bjöd bästa Petra med familj på när de var hemma på middag för några veckor sedan. Den första är dadlar fyllda med Taleggio-ost, tapenade på, krasse och granatäpple. Recept och idé från Pernilla Wahlgren. Den andra från årets bästa julklappsbok, vår nya matbibel Mingelmat. Det är färska fikon med en bit gorgonzola och breasola virad runt om. Både bok och tilltugg kan jag varmt rekommendera :)

lördag, december 24, 2011

God Jul!

Vill önska alla mina goa läsare en riktigt mysig och färgglad jul. Här pysslas det på men i ett lagom tempo och julmysande. Här skymtas min julgransmatta, tomteluvor och grytlapp/palldyna :) Dessutom mina finaste skatter, Leo och Ozzy :)
julafton1julafton2julafton3julafton4

torsdag, december 22, 2011

Julbröder!

Något sent, men det är lite delay på saker och ting just för tillfället. Ska bli underbart skönt att få vara ledig 12 dagar i sträck, för det känns som det är helt nödvändigt efter denna hektiska hösten innan man drar igång på nytt. Lite bilder från luciamorgon innan vi drog iväg till Ozzys dagis, därav det konstiga ljuset. Ozzy var tomte för första gången i lussetåget på dagis. Han var så stolt i sin tomtedräkt och kramas här med brorsan. De är så goa mot varandra och gillar att kramas.
Snart ska jag visa lite bilder på virkade julgrejer, håll ut :)
julbröder13dec,1
julbröder13dec,2

söndag, december 11, 2011

Saker du inte visste att du behövde!

Kommer ni ihåg snygga Linda som jag fotade på hennes möhippa för ca 1,5 år sedan? Kolla in bilderna på henne här. Nu har Linda designat helt underbara trädgårdsslangar med tillbehör i läckra färger istället för de tråkiga som funnits hittills. Visst är de läckra? Jag älskar färgerna och de snygga förpackningarna dessutom. Linda kommer att presentera sina trädgårdsslangar på Formex i januari, men är man intresserad kan man redan nu kontakta henne på Garden Glory.

lördag, december 10, 2011

Smått och gott :)

Julen i år blir en lugn jul. Har inte fixat och grejat lika mycket som jag brukar göra i juletider i år pga mycket jobbande med min bok. Det får prioriteras så att man orkar med :) på tal om boken undrar många när boken kommer att komma ut. Kan meddela att det är lite tid kvar innan det är dags. Har precis börjat med den och eftersom man gör alla mönster, virkar upp modellerna, skriver och fotar, så tar det lite tid. Dessutom har jag ju ett "riktigt" jobb också och två barn som tar mycket tid, så det är verligen priorietringstider :) Men det är otroligt skoj att ni verkar gilla det jag visat hittills.
dec1
Handlat lite julig tråd till mina julprojekt. Hittas här.
dec2
Denna jul har jag handlat många av barnen julklappar på den otroligt fina webbshopen Little Cute Mokkasin. Förutom att alla saker jag beställt kom jättefint inslagna, så fick jag detta fina kort och dessutom jultejp och en pappersängel av underbara Sofia som har shoppen. Jag älskar att få små presenter och speciellt när de är så här fina. Kan verkligen rekommendera hennes shop :) Titta in och njut!
dec3
Förutom alla fina julklappar till barnen beställde jag dessa fina stjärnor och blommor i papper. Juliga nu, men jag kommer absolut ha dem uppe året runt :)
dec4
Underbar rosa amaryllis blommar för fullt här hemma och jag njuter :) dessutom lite mer virkat, här torgvantar med litet hål för tummen (syns inte här).
dec5
Exprimenterar lite med virkat julpynt för tillfället. Leo har i år fått en Star Wars Lego-julkalender och varje dag är det någon liten legogrej. Just nu har vi utställning i vitrinskåpet :)
Ha en skön och lugn helg alla här bakas det vörtbröd och doftar ljuvligt från köket!