torsdag, maj 31, 2012

Hemma hos Charlotte, grundaren av Rice!

Här kommer tredje och sista delen av min Rice-resa i mitten av maj. Tidigare har jag ju visat fina Kristinas hem och färgsprakande Rice. Nu är det dags att visa bilder från Charlottes helt underbara hus i Odense i Danmark. Charlotte var den som startade Rice en gång i tiden och det var otroligt inspirerande att få besöka hennes underbart vackra hem. Ett hus man bara kan drömma om med en jätteträdgård med pool, gästhus mm. Tack för att vi fick besöka dig Charlotte!
Kollage01
Kollage03
Kollage04
Kollage02
Kollage05
Kollage06
Kollage07
Kollage08
Kollage09
Kollage10
Kollage11Kollage12

Sommar på balkongen!

Efter sommarveckan vi hade flyttade sommargrejerna ut på balkongen och nu är det verkligen mysigt med alla färgsprakande Rice-grejer :) Det roliga är att pojkarna tycker det är lika roligt som jag tycker när vi plockar fram alla grejer. Tur att de gillar färg lika mycket som jag gör. Leo gillar i och för sig rött mest just nu :)
Trädgårdsslangen sitter på framsidan av huset och kommer från Garden Glory. Visst är den läcker!
 Untitled-1
 Untitled-2

onsdag, maj 30, 2012

Esther&Johan

Hade äran att få fota Esther & Johan på deras stora dag. Vi var i vackra majgröna Nolhagaparken här i Alingsås där jag bor. Klarade oss från regnet med lite dugg. Vackra Esther är dessutom moster till lilla Maya i inlägget innan :) Se fler bilder på www.fotograftheresehagstedt.se
Bild_11
Kollage01
Bild_34
Kollage09
Bild_45

tisdag, maj 29, 2012

Sommar, sommar, sommar....

Har njutit av otroligt skönt sommarväder i över en veckas tid. Fick lite panik när jag insåg att de härliga sommardagarna med det underbara sommarljuset var på väg att ta slut och hade turen att få låna min, här i bloggen, ganska välkända lilla modell och granne Maya en stund. Vi tog lite foton med de virkade grejerna som kommer finnas i sommarkapitlet i min kommande virkbok. Visst blev det härliga bilder.....
IMG_1336-copy
kollageMaya

lördag, maj 19, 2012

Besök på Rice...

Lovade bilder från själva hjärtat av Rice och såg här såg det ut :) Tror att jag är färgboostad för ett bra tag framöver efter besöket i deras otroligt inspirerande och färgglada lokaler. Underbar utställning med alla produkter och nyheter inför höst och vinter. Kan tyvärr inte visa några bilder än på kommande nyheter, kommer längre fram, men jag kan lova att det fanns mycket så mycket fint att man bara ville shoppa loss på en gång :)
IMG_9611
Gör inta alla det :)
Kollage01
Välkomna in till Rice! Bild från lunch/fikarum.
IMG_9567
Showroom för alla produkter. Kan lova att man blev färgboostad här, underbart!
Kollage02
Kollage03
Kollage04
Kollage05
IMG_9588
Lunchpaus med läcker pastasallad :)
Kollage06
Så här kan konferensrum se ut om man jobbar på Rice.
Kollage07
Kollage08
Ja vad ska man säga? tror ingen är förvånad över att även golvet på lagret och lagerhyllorna är roooosa!

torsdag, maj 17, 2012

Hemma hos Kristina.......

Inspiration kan man aldrig få för mycket av, eller vad säger ni. När man får så mycket inspiration så man känner hur det riktigt bubblar i hjärnan. Det hände mig i början av veckan när jag och sötaste Linda som har Sally Bazar var inbjudna till Rice i Odense. Resan började med en middag hemma hos Kristina, som är säljare för Rice i västsverige, innan vi fortsatte till Odense dagen efter. Mer bilder från Rice och ägaren samt grundaren Charlottes underbara hem kommer senare. Men nu tänkte jag visa bilder från goa fina Kristinas underbart inspirerande hem, så att ni alla kan insupa lite av hennes kreativitet. Titta och njut :) Att det dessutom råkade vara den finaste soligaste kvällen gjorde ju inte saken sämre.
kollage01
Kollage02
Kollage03
Kollage04
Kollage05
Kollage06
Kollage07
Kollage08
Kollage09
Kollage10
Kollage11
Kollage12
Kollage13
Kollage14
New-Group

torsdag, maj 10, 2012

Rock til you drop!

Liiite tyst här den senaste tiden. Sorry, men det verkar finnas alldeles för få timmar på dygnet just nu. Maj är en otroligt hektisk fotomånad, men många otroligt spännande uppdrag. Har fått lägga både jobbande med bok och pysslande på hyllan denna månad för att hinna med.
Här är några av alla bilder från ett event på Clarion Post Hotel i Göteborg i fredags. Det blev en lång dag, men så roligt hade jag när jag fotade Galaentertainment som showade i olika nummer hela kvällen. Kan man ha ett bättre jobb?
kollage1
bild_007
kollage2
Bild_083kollage3Bild_085Bild_086