fredag, juni 29, 2012

Charmige Melwin!

För någon vecka sedan fotade jag otroligt charmige och söte lille Melwin. Här är några av bilderna från våran stund tillsammans.
Kollage01
Kollage02
Bild15
Kollage05
Bild21
Kollage03
Bild30
Kollage07
Bild42

måndag, juni 25, 2012

Full rulle...

....japp, ni kanske börjar bli lite trötta på att höra det nu från denna blogg, men det är mitt liv just nu. Jag träffar brudpar, fotar bröllop, fotar små barn, lite större barn och där emellan försöker jag jobba på min bok, jobba på mitt "vanliga" jobb och umgås så mycket som möjligt med mina underbara barn. Ja, ni hör ju själva, få den ekvationen att gå ihop. Men kul har jag måste jag säga och så många spännande människor man får träffa :) Som tröst tänkte jag visa bilder från senaste fotograferingen till boken från i torsdags. Utnyttjade det fantastiska kvällsljuset och fick de sista bilderna jag behöver. Nu har jag "bara" alla inredningsbilder kvar. Spännande!
För alla er som undrar när min bok kommer att komma ut, så säger förlaget att den kommer släppas till försäljning någon gång under nästa år, mer än så vet jag inte just nu, men återkommer naturligtvis när jag vet mer.
IMG_5441-copy
IMG_5377_2-copy

fredag, juni 15, 2012

Leo slutar skolan!

Min lille kille har plötsligt blivit så stor. När hände det? Dags för skolavslutning klass 1 och stolt och lite rörd var vi på skolavslutningen i onsdags morgon. Efteråt blev det fika och mormor hade gjort pannkakstårta. Lite tråkigt kan man tycka när den bestämde herren inte äter varken grädde eller färska bär, men väl sylt mellan pannkakorna i alla fall.
KollageLeo1
KollageLeo2

lördag, juni 09, 2012

Min lille kille!

Många roliga saker mamma har hemma som man kan leka med och testa innan de ska vara med på diverse fotograferingar. Ozzy testar säkerheten såklart :)
Lite långt mellan inläggen just nu, jag vet, men jag jobbar just nu så mycket jag kan och jag lovar att det blir tätare när tempot lugnar sig igen :)
Untitled-1