fredag, augusti 30, 2013

Lysande virknålar!

Idag har jag beställt dessa lysande virknålar från Etsy. Tycker det är en utmärkt uppfinning, så slipper man ha en tänd stark lampa när man virkar i lite skum belysning. Precis vad jag har saknat när jag virkar framför TV:n. Utlovar en recension när jag testat :)

söndag, augusti 25, 2013

Kreativt möte....

....inför releasepartyt som är i antågande (se föregående inlägg). Planering med bästa tjejerna Petra (som gjort layouten till min bok) och Linda som har Sally Bazar Studio (där vi ska ha releasepartyt) inför den stora dagen om ca 2 veckor. Ska bli så jättekul och det kommer att bli en rååååsa dag kan jag lova.
fredag
fredag2

söndag, augusti 18, 2013

Releaseparty!!!

Hej på er alla :) Efter en lång, underbar, varm, efterlängtad, solig och härlig sommar och semester är det nu dags att sätta igång på allvar igen. Det närmar sig med stormsteg den 6:e september, vilket är datumet för när min virkbok släpps i handeln. Releaseparty är planerat till lördagen den 7:e september i Sally Bazars nya lokaler (som ligger precis mitt emot där hon håller till nu i Göteborg). Därför vill jag nu ta tillfället i akt och bjuda in alla som vill och kan komma och fira med mig. Det har varit en lång och tidvis tuff resa, men också underbart roligt och lärorikt. För er som bor för långt bort från Göteborg kan jag meddela att jag tänkte börja ta beställningar på min bok, som jag skickar ut efter 7:e september. Skicka mig ett mail på tipsytessie@telia.com om ni är intresserade av att köpa ett signerat expemplar. Den kommer att kosta 200kr plus frakt 49kr.
Jag hoppas att jag får träffa många av er den 7:e september :)
färggladvirkning_releaseparty_fb_eventbanner
Bok01
Bok02