tisdag, september 10, 2013

Releaseparty!!!!!

Så var dagen äntligen här efter två år av hårt arbete, mycket vånda, några tårar och mycket glädje på vägen. Men nu är min bok tryckt och nu har den även släppts i handeln så att ni alla mina läsare kan ta del av vad jag sysslat med.
I lördags var det dags för releaseparty i Sally Bazar Studio med hjälp av mina fina vänner Linda (som har Sally Bazar) och Petra (som gjort den fina layouten i boken). Vi hade en underbar dag, med många härliga besökare som ville fira med oss. Underbart att träffa många som följer min blogg och som följt min resa de senaste åren. Jag är rörd över det fina mottagandet, ni gör det verkligen värt all tid och möda :) Underbart!!! Här är lite bilder, fler kommer kan jag lova.....
Untitled-2
IMG_8782-copy
Untitled-1
Untitled-3

6 kommentarer:

Andrea Ahnmark sa...

Fantastiskt kul att få var del av din dag! Allt var jättefint och Goodiebagen den bästa jag fått! Blev mycket inspirerad!

Anonym sa...

Jag är SÅ lycklig över din bok som jag beställde på adlibris! Har redan hunnit virka ett armband med mormorsrutor i rosa och rött! Din bok ger mig lyckorus!!! :)

Sanna

Anonym sa...

Jag har också beställt din bok genom adlibris. Blev så sugen att kolla i den efter att jag hittat din blogg! Älskar dina bilder och färgerna gör en så glad. Syrran bläddrade i den och föll för Äppelfodralen :) Så jag vet vad jag sa börja med...

Eva

www.syfroken.se sa...

Alingsås tidning söker en bloggare under bokveckan, tipsade om dig, hoppas det är ok!?

Yarn-Madness sa...

Fantastiska bilder! :D

Unknown sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .