tisdag, maj 06, 2008

Photoshopkurs!

Denna månaden går jag en Photoshopkurs på nätet som Mikaela håller i. Vi får lära oss massor av bra saker och jag känner själv att detta var precis vad jag behövde. Jag behöver lära mig Photoshop från grunden och inte sitta och gissa runt som jag gjort innan. Det värsta är bara att få tiden att räcka till allt man vill göra. Här kommer i alla fall några före och efter exempel på vad vi lärt oss hittills.


























































5 kommentarer:

Diana sa...

SNYGGT!

Jenny sa...

Ja visst är det en rolig kurs!
Jättefina bilder, både före och efter tycker jag. Hade mina bilder sett ut som dina före redigering så hade jag varit supernöjd.
Fast jag har ju en riktig sunk-kamera förstås. :)
Är jättenyfiken på vad du har för kamera. Alla dina bilder är ju så vackra.

Ha det gött!
- Jenny

Tipsy Tessie sa...

Hej Jenny!
Tack så hemskt mycket för komplimangerna! Så roligt att få höra att någon gillar det man gör. Jag har faktiskt också en riktig sunk-kamera. Jag har ingen systemkamera utan en Minolta som är en mellanvariant av pocket och sytemkamera. De är bra zoom men oj så långsam den är. Hade tänkt att kolla på en ny systemkamera i helgen faktiskt :)

Anonym sa...

Hur har du gjort för att få bilderna så där bra i Photoshop? Började kolla på Mikaelas sida för sent, hann inte anmäla mig =(, borde gå en kurs.

MVH Jessica

Anonym sa...

Glömde skriva vilka kort/justeringar jag tänkte på...
kortet på din son och på blomman du lagt in för några dagar sedan

Jessica