lördag, juni 14, 2008

Happy-album!

Fick det är roliga Happy-albumet av Sanna på Pappersbiten att jobba med. jätteskoj och lite annorlunda mini-album. Albumet finns även i baby, love och friends, men jag ville göra ett happy i glada färger. Lite pyssligt att få in bilder och text imellan bokstäverna och krävdes lite tankearbete, men det är alltid kul att testa nytt.
Nu bär det iväg på potatisfestival här i Alingsås. Måste ju fira att vi är potatisstaden med en festival en gång om året. Blir lite tivoli och grejer. Leo är överlycklig! Ska ta massa bilder som vanligt så ni lär se bilder här på bloggen sedan. Ha en bra och skön och roligt och kanske spännande (fotboll?) helg allihopa :)







4 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Herregud vad fint! Det är verkligen Happy, färgerna är helt underbara! Du är otroligt duktig!

Hoppas potatisfestivalen var trevlig.

Unknown sa...

Ah, sa fint album! :) Som du säger, det maste vara lite extra pilligt att fa till fotona mellan bokstäverna :)

Sa kul att du har massor av scrap-energi, ge mig lite! :D Jag har ju all tid att scrappa eftersom jag är sjuk men ingen lust alls...

Väldigt fina LO's pa sistonde och fina foton! Gillar skarpt "värmebölje"-fotot fran stranden, snyggt! Är helt uppe i alla min kameras funktioner och har lust att ta allt pa kort (vilket irriterar Philippe efter det 47e kortet pa honom :)

Vad kul med potatisfestival! Far man smaka pa massor av olika potatisrätter da?
Nästa helg börjar "le Féria" här med tjurrusningar, vin som flödar och paëlla överallt, ska bli kul!

Ha en skön söndag!

Kram

Nallebr.. sa...

super fint!!, vilka härliga färger!!

fialoppan sa...

Wow vad fint!! Älskar färgerna!