onsdag, juli 09, 2008

Digital scrapping!

Av ren nyfikenhet var jag tvungen att testa idag att scrappa digitalt. Kul men väldigt annorlunda jämfört med scrapping "in real life". Detta är en mall jag köpt från designer digitals som heter SpeedbyteNo3 by Pattie Knox. Bilderna är naturligtvis på Leo. Vi var på den stooora lekplatsen i söndags.

7 kommentarer:

Mya sa...

Snyggt! Aldrig provat digi men man blir ju nyfiken!

Nina sa...

Jätteläckert! ♥

petrified in pink (Petra) sa...

Superfint och verkligen ett suveränt första försök! Akta dig så du inte fastnar och får en dator som min... alldeles full med digitala goodies;-)

Nallebr.. sa...

åå så snygg!! var det svårt??
har varit sugen länge ¨på att prova men har inte gjort det enu!!

Anonym sa...

Jättefint. Jag måste säga att du har många helt otroligt fina fotografier i din blogg, jag kommer garanterat tillbak och kollar mer.

Jo, om du eller någon av dina läsare vill vara med och tävla i min blogg så är ni hjärtans välkomna- Jag tror det tar kanske 3sekunder att deltaga.

http://wonderings.blogg.se/2008/july/tala-om-din-favoritfarg-tavlingen.html

Tack för dagens titt.

Anonym sa...

Jättefint, du är så duktig! Är det lugnt att betala med kort på den sidan? Alltid läskigt att lämna ut kortnummer osv.

Tipsy Tessie sa...

Om du är orolig för att lägga ut ditt kontonummer, använd Paypal att betala med. Det är en digitalt konto som är kopplat till dit kort-dvs, du betalar inte direkt med ditt kortnummer :) Hoppas du fattar vad jag menar.
Annars har jag aldrig råkat ut för något-var noga med att sidan har en https: i webbläsaren-det betyder att det är en säker sida.
Lycka till!