måndag, september 08, 2008

Leos rum!

Tänkte jag skulle visa lite inredningsbilder från Leos rum. Har gjort iordning lite där under sommaren. Soffan och sängen hade han från början men han har fått det röda skåpet och lite nya kuddar och tyg på soffa.







11 kommentarer:

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Hittade hit via Mikaelas blogg. Superhärlig sida du har!! Tittar säkert in fler gånger.
Kram Annelie

Helena sa...

Kanonfint.
Gillar stjärntemat.
Var har du köpt dom söta blomkrukorna?

Anonym sa...

Wow så fint!! :) Såna där blomkrukor har jag också, en har jag till pennställ i min pysselhörna. Gosedjuren Kiss och Bajs har jag också, så det verkar som om jag och din son har samma smak. ;) Jag borde nog växa upp lite, hihi.

Nina sa...

Åh, superFINT!!

petrified in pink (Petra) sa...

Åh vad fint! Underbart färgglatt och personligt, superfint med alla stjärnor, jag gillar skarpt!

Mya sa...

Så himla snyggt!!! had jag haft en liten pojk så skulle jag vilja att du inredde det rummet, haha... kram mya

Anna/Augusti_73 sa...

Vilket glatt och härligt barnrum!

/A

Nallebr.. sa...

oj så fint Leo har det!!!Han måste ha ett stort rum va?? super fint iallafall.... jag blev så förtjust i abc tavlan var har du hittat den??? Det ser ut som ni har superfint överallt hemma.. får man komma på studiebesök:)hi,hi skoja bara men vill se mera..

Anonym sa...

Jättesnyggt! Gillade särskilt stjärnkuddarna och tavlorna ovanför soffan (Karin?) och skulle gärna veta var de finns att köpa. :-)

Tipsy Tessie sa...

Hej-tavlorna ovanför soffan har jag gjort av Karin Mannerståls tyg (tiny)-som jag spänt runt vanliga canvasdukar-superenkelt pyssel :)

Teres sa...

Jösses så fint! Du har verkligen känsla för färg, form och att det ska vara funktionellt. Vill se fler bilder från ert hem!!!!! :) Gu så inspirerad jag blir till att ta tag i mitt eget hem.