onsdag, september 24, 2008

Live 4 today!!!

Hej på er alla glada bloggare :) Vad underbart glad jag har blivit av alla som vill vara med i min utlottning! Inte hade jag en aning om att ni var så många som är inne och besöker min blogg. Så himla trevligt-tack för alla era snälla ord det är så skoj att läsa och peppande om inte annat. Det finns andra som gillar samma saker som mig. Om det är någon som inte anmält sig till utlottningen så är det fortfarande tid kvar fram till på fredag kl.00.00 :)
Satt och scrappade framför TV:n igår och kladdade återigen med mina foamstamps. Gillar dem skarpt just för tillfället. På tal om foamstamps så var det ju roligt att läsa att de flesta tycktes gilla att jag använt g istället för a på min tavla. Blir nog upp på väggen då ändå :)

9 kommentarer:

Nallebr.. sa...

jätte fin!! fint med orange!!

~Sannasmamma~ sa...

Ääälskar orange =)
Härlig lo!!

I ett litet hus sa...

Så snyggt! Har inte scrappat på ett tag nu, men blir faktiskt lite sugen nu när jag såg den här!

Ha en bra kväll! Kram LottaR

petrified in pink (Petra) sa...

Superfin, som vanligt!

Myamia sa...

Så superläcker, kul och häftiga färger och dekorationer!!!

Ang världens sämsta sjukdom... Visst känns det som om man bara gnäller och att det aldrig känns bra, det är ofta det känns så. Jag har extremt ont i mina fötter, och dom är ju bra att ha, så det är en grej som jag känner att jag ofta klagar över. att jag inte orkar att jag måste vila osv...

det där med ögonen var ju intressant att få reda på, skulle man ju kanske kolla upp. För deet känns ju faktiskt som om det svider. Å ang vikarieläkaren så blev jag helt paff, usch va otrevligt. Förstår om du väntar! många kramar från en sjukling till en annan ;) kram mya

Zarah sa...

Vilken fantastisk, kärleksfull, busig, sprudlande FIN layout! :D

Anonym sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *