fredag, september 05, 2008

Love-tavla!

För ett tag sedan beställde jag en tavla av gulliga Petra. Jag planerade att sätta upp lite foton på väggen ovanför soffan i vardagsrummet och ville ha en tavla i svartvitt för att matcha fotona. Petra skickade mig den förra veckan och alla tavlor utom en kom upp i helgen (en ram saknades naturligtvis). Har varit så fullt upp i veckan så jag har inte lyckats att ta mig till Ikea för att köpa sista ramen, så jag fick ta kort ändå, ur en vinkel där den tavlan som fattas inte syns. kommer att visa hela vid ett senare tillfälle. Men hursomhelst så blev jag jättenöjd-tack Petra-det blev så bra.

13 kommentarer:

Nallebr.. sa...

grymt snyggt!! då fick jag lite tips till min foto vägg som jag går och klurar på...tack för snälla ord på min blogg om min nya banner, sambon tyckte inte den var så snygg :( DEN ÄR VÄLL OK sa han ... tänkte byta den men efter dina ord får den vara kvar ett tag:)

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, vad fint det blev, du har så fina foton och love-tavlan passar perfekt där! Tack snälla du för att du la ut foton, kanske får jag låna till min blogg och senare som inspiration i shoppen?

Nallebr.. sa...

får jag fråga vad du har för svart kant runt fotona?? är det på fotot eller är det parspaton eller vad det nu heter:)????? och hur gör du dina foton svart vitA?? NÅGOT VI LÄRDE OSS FRÅN MIKAELA ELLER???

tipsytessie sa...

Hej på er!
Petra-naturligtvis kan du låna fotot (eller om jag tar andra senare) till både blogg och shoppen-det är ju bara roligt :)
Nallebrum-jag tror att det är ett paket med ramar som jag köpt på Twopeas. Det var ett tag sedan men nu har jag kollat och de heter French Laundry Photo Edges_SandeKrieger_2Peas. När det gäller svartvita foton så är jag lite lat och brukar använda mig av urbanacid som Mikaela sa för att göra de svartvita. Om jag sedan vill ha mera "stuns" i det hela brukar jag köra en Soft Bleach-Out glaze action efter och dra lite i reglagen tills jag blir nöjd :) Hoppas det hjälper :)

Nallebr.. sa...

tack snälla!! ska testa det!!
men du lägger alltså en ram runt fotot och spar vitt utanför?? förstår du min fråga?? krångligt blev det..men din vägg är såå snygg med fotona!!!!
Kram Linda

tipsytessie sa...

Hej igen Nallebrum!
Nej, nej nej, det är en färdig paket med ramar som jag köpt som ser ut så här när man lägger på dem. Om du skickar ett mail till mig (theresehagstedt@telia.se) så kan jag skicka en av dem till dig om du vill testa :)

Yvonne sa...

JÄTTEfint!

fialoppan sa...

O så fint! Jag har en liknande vägg hemma, nu vill jag också ha en sån snygg Petra-tavla!
Tack för dina snälla ord i min blogg♥

I ett litet hus sa...

Super-duper-snyggt!

Kram

Nallebr.. sa...

va gullig du är!!
men det funkar inte att maila dig!

min mail är lscraap@gmail.com

Anonym sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *