lördag, september 20, 2008

Nya LOs!

Lördag em/kväll och vi har precis lämnat Leo hos mormor och morfar. Planen var att gå på bio och kanske äta lite gott. Får se vad det blir och vad vi orkar. Sitter i alla fall här i lugn och ro och bloggar lite utan någon som frågar tusen gånger varför, varför, varför???? Har hört talas om den berömda varför-ådern, men kunde inte föreställa mig hur jobbigt det skulle vara. Det är varför, varför, varför, och när man förklarat ca 3 ggr på olika sätt så kommer ett varför till och vad svarar man då?-jo DÄRFÖR!!!
Jag har i alla fall scrappat 2 LO på 2 kvällar-riktigt duktigt för att vara mig-men har hittat så mycket inspiration de senaste dagarna på några utländska bloggar. Tipsar senare om dessa. Ha en riktigt skön lördagskväll allihopa :) Det ska vi ha :)

12 kommentarer:

Tara sa...

knallfine farger du bruker!!! du er sååå dyktig:)
kos deg ikveld...
klem tara

Marie sa...

wow så läckra!

Nina sa...

Sjukt snygga! Älskar mönsterpappret på den nedersta.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Nallebr.. sa...

snyggt..snyggt...snyggt!!!du är sååååååå himla duktig!!!

Nallebr.. sa...

ha,ha vaför varför.... så låter det här hemma ochså... men det var 10000 ggr fler varför frågor för kanske ett halvår sedan... då Ludvig var 4 år nu har det lugnat sig lite.. så det finns hopp ..hi,,hi,,

Karoline Sigoldson sa...

Shit! vad duktig du är på att scrappa!
Och tavlorna är ju super!!!
:-)

Anonym sa...

Toksnygga layouter. Verkligen skitsnygga!!

Hihi... för mig så har varför åldern aldrig tagit slut *skratt*

Mya sa...

så snygga! härligt att du är på g! hoppas du och maken fick en trevlig kväll, kram mya

Anonym sa...

Vilka snygglayouter!!! Ha, ha, varföråldern ja. Här har den pågått i drygt ett år och ännu verkar ingen avmattning vara på G. Tänkte hämnas genom att skicka lillerbror att fråga storasyster när det är dags för nästa omgång. ;-)

Unknown sa...

Sâ snyggt, den översta är en riktig favvis!
Gillar skarpt cirklar och fyrkanter ihop - grafiskt och fint.
Rött och gult är en snygg kombo, börjar använda olika färgställningar som jag kanske aldrig skulle använda pâ kläder eller inredning men som med scrappingen blir helkul!

:)
Trevlig kväll och kolla - Å, ett riktigt Å!!!

Sâ kul men jag använder det bara till stor bokstav för man mâste hâlla in Fn+Alt+143 pâ samma gâng... till ä är det lättare Shift +¨+a, men som du ser är det krângligt att inte ha svenskt tangentbord!

Kram ♥

Anonym sa...

Underbara LO, så läckra.
Kram Aase

Anonym sa...

Underbara LO, så läckra.
Kram Aase