måndag, september 08, 2008

Tips på barnaktiviteter!

Till sist vill jag tipsa om en bra barnaktivitet. När jag var borta och jobbade på mässan hela lördagen var Leo med Ronnie och morfar till Mulle meck-verkstaden vid Nääs slott. Detta var succé eftersom vår lille son älskar alla verktyg och alla fordon. Här fick man för 50kr/timme bygga vad man ville i en stor verkstad och sedan testköra det man hade byggt på en stor testbana. Diplom fick man när man var färdig. Så när jag kom hem på lördag kväll var han superstolt över sitt fina diplom och sitt lilla lok som de hade byggt.

5 kommentarer:

Jag... sa...

Vilket fint lok han gjort!

Tack för tipset, låter skoj!

I ett litet hus sa...

HEj!

Nej, jag var på en annan scrapträff, så vi missade inte alls varandra! Får se till att stöta ihop vid nått annat tillfälle!

Super fint rum din son har och vilket fint lok han gjort!

Kram kram!

PERNILLA sa...

hej. pernilla heter jag och har precis hittat hit. trevlig blogg du har! mullemeck verkstad låter som en perfekt far/son aktiviet. vi har bara varit vid mullemeck lekparken i solna. succe det också!

Anonym sa...

Supertips! Tack för det! Kul att träffas på mässan och du, vilket fint rum L har! Kram
Annika

Unknown sa...

Hej världens bästa tjej!!!
TACK sa mycket för de urcoola stämplarna, jag blev sa GLAAAAD!!! :D De är sa fina att jag bara maste scrappa genast! Hoppas fa ett tillfälle snart, jag saknar det sa mycket... Min favvis är fageln och döskallen... och "listan"!
Och kortet! Sa fint! :) Tänk vad 100 ganger finare det är och gladare man blir för ett handgjort kort än ett färdigt! Sa snyggt! :)

Tack sa himlans igen och vad glad jag är att vi är vänner!

Kram kram kram till dig fran mig!
:D

Kanske Facebook ikväll?