söndag, oktober 26, 2008

Fotobok!

Söndagsmorgon och regnet öser ner ute. Blir till att pyssla och mysa inne idag tror jag. Men inte mig emot-jag har massa idéer som jag vill testa. Får se vad man hinner med.
Tänkte visa mitt nya projekt. Jag köpte en mall till en fotobok av AliE här. Den har ca 20 sidor och sedan kan man beställa den som en utprintad bok på ett ställe som heter Shutterfly i USA. Bra julklappstips kanske. Jag började i går natt att göra de första två sidorna. Gillar upplägget med ett stort kort och många små.
2974078510_45a4eed062_b

7 kommentarer:

BRUNo.RANGE sa...

Jättefint! Finns även http://www.myphotobook.se/, ibland känns det bättre att göra det från en svensk sida, med betalning och allt!

Anonym sa...

Åh, vad fint! Det är ju ett jättebra komplement till scrappingen; man hinner ju liksom inte scrappa allt...kram
Annika

Ps Ska du med på kryssningen till Kiel?

Mikaela sa...

Otroligt fint, älskar den stora bilden, den är helt underbar och barnfotografierna nedan är helt fantastiska, du blir bara bättre och bättre. Kram!

(Favvis)Maria sa...

Verkligen jättefint! träden är så söta!=)

maybe*mej sa...

Superfint. Gillar upplägget jag med. Kul att få tips på lite olika sidor där man kan göra album. Jag har gjort 2 album tidigare men jag tycker att omslagen har varit lite tråkiga och även formatet. Så detta ska jag spana in. japp..lycka till då i Ullared. Har bara vart där en gång själv och det var 10 år sedan. Kommer inte ihåg hur det ser ut eller hur det var. Skönt att åka själv när man ska ut på en sådan grej. Hoppas att du hittar ngt. kram

Renée sa...

Supersnyggt! Älskar Alis skapelser och önskar att jag kunde vara lika enkel och lika stilsäker som hon.

Är det lätt att göra den här fotoboken från Sverige? Vad kommer den landa på i pris?

Sanna F sa...

Jag har kikat på de där snygga fotoböckerna jag med, men funderar på om man kan skriva med åäö i dem...