torsdag, oktober 02, 2008

Nostalgitripp till 1994!

Satt och tittade igenom mina foton i datorn och hittade dessa foton som jag tänkte jag skulle dela med mig. Från mitt förra liv som sångerska *LOL*. Nej, allvarligt året var 1994 (herregud, det är 14år sedan!) och jag jobbade som showartist/miniclubsvärd på Sunwing Playa del Inglés (Gran canaria). Vi var där (ja, det var både jag och Ronnie-vi var ihop redan då!) i nästan ett år och det var nog det mest slitsamma men lärorika året i mitt liv. Jobba dygnet runt, tjänar inga pengar (i princip), vara utelämnad till att umgås med människor man nog aldrig skulle umgås med annars i ett främmande land-med ständiga konflikter som följd-nej, det var slitsamt-men jag ångrar inte att jag gjorde det :) Kändes som att leva i en dokusåpa. Men vi hade i alla fall underbart roligt för det mesta när vi stod på scenen, vilket var 6 kvällar i veckan i 2 shower/kväll. Puh, att man orkade-och sedan ta hand om barn på dagen. bilderna är från BoneyM (underbart snyggg jag e där), Grease och min och Ronnies (som är såååå snyggt sminkad eller hur?) cocktailshow. Vi var 21år här.
För att fortsätta på Idol-diskussionen som jag påbörjade häromkvällen så tycker jag att de är väldigt, väldigt mycket högre sångstandard på dem i år. I år kan i alla fall alla sjunga (jämfört med tidigare år). Tycker att tjejerna är jätteduktiga-återkommer när jag har någon klart favvis. Killarna känns inte lika självklara än-får titta lite till. Däremot hände något jag inte riktigt var bered på-jag grät en skätt när Sepideh sjöng sin låt ikväll. Jag blir så himla berörd av den låten (älskar dreamgirls)-och hon var jättebra så jag får väl säga att hon är lite av favvis hittills. Blödis jag ;)
1994,2
1994,3
1994,4

7 kommentarer:

WatsonBrunei sa...

Hej och hallå! Trogen läsare av din blogg - gillar din stil, du är mycket inspirerande!

Men måste jag ju hoppa in och säga, att jag var minsann också på ING vintern -94, som guide för Spies/Tjaereborg!
Har inga digitala bilder tyvärr att dela med mig av från den tiden, men våra vägar måste ju har korsats en eller annan kväll - på Pacha, eller Joy? Vad tror du?

/Boel

Linda - www.knorrigt.com sa...

Haha, så fina ni är! Fniss. :)

Idol ja. Lars är min favorit, helt klart! :) Ikväll hoppas jag att Jesper eller han modellgrabben (heter han Robin?) åker ut.

Mikaela sa...

Men gud vilka underbara bilder, ska nog leta lite i gömmorna och se om jag kan hitta några sköna bilder från 90-talet.

Nallebr.. sa...

så snygga ni är!! skoj att ha gjort något sådant tillsammans...
jag menar med den man bor med:)
väntar med spänning på att få se din stjärn tavla!!!pyssla på nu.. så vi fårt se den på bloggen snart..;)

Åsa Danielson sa...

He he, har ju redan sett dem förrut men skrattade gött igen! Vilka fejjor! och outfitsen, hi hi! :D

Myamia sa...

Haha, så snygga ni är!!! Perfekt sminkning oxå :) Kul med gamla foton. kram mya

Jag har oxå tjejerna som favoriter, killarna kan åka hem!

Jag sa...

Hellå-kul att höra att man har läsare från brunei :)
Så trevligt att även någon annan har jobbat där-hmmm Pacha och Joy-det var väldigt länge sedan och vilken ångest jag fick när jag hörde de namnen igen-kan inte riktigt förstå varför ;)
Kram