söndag, december 21, 2008

Julfintmys hemma :)

Älskar att julpynta varje år, men kanske inte alltid så traditionellt. Jag älskar vitt, vitt, vitt. Alla vita snygga ljusstakar och underbart fina vita papperstjärnor-mysigt blir det. I julgranen blev det också vitt och silver som gäller i år. Fick till en digital LO med en AliE-mall naturligtvis-vad annars!
jul hemma 21dec2008

7 kommentarer:

Jag... sa...

Jag håller med! Vitt vitt vitt! Fast dessvärre är det visst inte bara jag som bestämmer hemma? Bleh..

Ser mysigt ut hemma hos er! God jul!

maybe*mej sa...

Mmmm. jag älsar ju oxå vitt. det blir jättesnyggt hos dig. Jag har inte julpysslat nåtot hemma... inga röda gardiner osv.. jag har dock en gran..som ej suger vattten så när vi kommer hem till nyår så har vi väl bara granstammen kvar..=). Jag har fått ditt sprendmail men inte öppnat det ännu för mina svärföräldrar har inte så snabb uppkoppling.. tack iallfall. god jul på dig. kram

Mya sa...

så jättefin, ni ser ut att ha så himla fint hemma. inspirerande :)

Tack söta för din gulliga kommentar hos mig, jag håller med dig, jag är jätteglad över vår kontakt detta året! kramis :) önskar dig och familjen en god jul, kram mya

Anonym sa...

Oj så snyggt! Det ser verkligen jättemysigt ut. LO:en är så läcker. Jag blir sugen på att testa dessa fina malla jag med.
Du har en väldigt trevlig blogg! God Jul!

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Jag har kikat runt här nu och måste säga att du har en jättemysig blogg och jag gillar verkligen dina bilder - superfina!

God Jul!

/ Jenny

Nallebr.. sa...

super fina bilder och skoj att se en glimt från erat hem... ser sååå fint ut!! massor av jul kramar från mig

Sanna F sa...

Å så snyggt!!!