söndag, januari 11, 2009

Klippdax!

Tog kort på Leo häromdagen och upptäckte när jag skulle kolla på korten att han blivit såååååå himla långhårig. Bara att sätta honom i badkaret, säga sitt still och ta några varv med saxen. Blev ganska nöjd med resultatet, denna gången får jag väl tillägga, för man lär sig nya grejer hela tiden hur man ska klippa. Hur gör ni? Klipper ni era barn själva eller hos frisör? Försöker spara lite på att klippa själv.
11jan 2008
Långhårig!!!!
11jan 2009
Lite senare i badet efter "klippet"

9 kommentarer:

Mya sa...

Så duktig du är :) å sötaste sonen har du med ;)
min mamma klippte oss alla tre när vi var små, men det var då ;)
kram

Nallebr.. sa...

Här hemma är det pappan som friserar barnen..jag skulle aldrig göra det!!!

Anonym sa...

Min man klipper sig själv och sonen med trimmer på ca mm.
Själv betalar jag dyrt på frisörsalong ;-)
Dottern har jag klippt själv men hon får gå till salong då och då.

maybe*mej sa...

Klippa håret har jag aldrig lyckats med.. Som nallebrum säger.. jag skulle aldrig göra det!!! liksom hos henne är det min man som klipper barnen och sig själv... det kostar ju en hel del att gå till frillan med kidsen och det blir ju ganska ofta som man skulle få gå..
hoppas att du mår fint.. ifall du är intresserad så har jag en mall på min blogg som man kan ladda hem.. ifall du nu vill ha den såklart. det är just inte Ali e stuket..men men.. nu vet du iallfall..

angelmax sa...

hej brukade förut klippa själv men nu har jag en underbar kollega som slutat jobba som frisör för hon inte tålde kemikalierna hon klipper nu grabbarna för en hundring.... SUPER!

fialoppan sa...

Mannen klipper sonen, jag vågar inte! Han har ganska långt hår... Nästa gång ska vi testa frisör!

Jag... sa...

Jag går till frisören med honom (henne klipper jag inte alls) Skulle inte låta någon annan än en professionell person klippa honom, jag är såååå petig, skittöntig är jag, men så är det, så det är bara att punga ut :-)

Ditt troll blev iaf fin i (det blöta) håret :-)

Anonym sa...

Vilken härlig blogg jag ramlade in på!

Undrar lite vilken font du använt på dina julkort (ex Silent Night)

Kram Kram

Petraso sa...

har gått till frisören och klippt själv...frisören och föredra men just nu har jag inte råd så då får det bli saxen...klipper sambon med trimmern och det blev rätt bra innan vi köpte ny trimmer som krånglar......