måndag, februari 02, 2009

Hemmakontor!

Tänkte visa min nya leksak :) Det är en ritbräda till datorn. Har varit nyfiken på att testa en ett tag nu och häromhelgen så köpte min underbara man en till mig :) Har inte varit så pigg den senaste tiden så därför har jag inte hunnit att testa den så mycket än, och det krävs lite vana innan det flyter-men det är kul! Visar en bild på hur min datorplats ser ut nuförtiden, det är snart dags att flytta om lite hemma, men några månader till ser det väl ut så här. Som ni ser har jag även den vanliga musen ikopplad så länge-tills jag övat upp min färdighet med pennan på ritbordet :)
IMG_7623
IMG_7620
Om någon undrar över den snygga screensavern så finns den här.

4 kommentarer:

Mya sa...

snygg dator :)
nyfiken på brädan, du får berätta mer! ;) kram

Hemmabloggaren sa...

Har också funderat på ett ritbord men inte slagit till än. Det är alltid så svårt att lära om när man är van vid något, men den verkar så himla bra när man väl lärt sig. Attans snygg layout du gjort dessutom.

Anonym sa...

sicken snygg skärmsläckare! Sån skulle jag vilja ha =) Ritbräda är himla smidigt när man väl har vant sig.

Du är förresten utmanad i min blogg =)

Kramar
Jenny

maybe*mej sa...

Gahhhhaa... jag har just köpt en imac.. den kommer nog i morrn... min första... jag ville sååå gärna ha en vit men de fanns inte längre.. konstigt nog för de är så snygga.. men en gråaktig blir det. Det är toppen med en bambooplatta. har ju en jag med.. men jag kör musen ibland endå... Leo är för söt. Mina killar tänker likadant. pratar om att ha barn och att de vill ha det nu osv osv...=) kram