söndag, februari 15, 2009

Jag har scrappat!!!

Denna helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade känt mig ganska pigg hela veckan och tänkte att nu har det nog vänt, nu blir jag piggare och piggare och kan snart börja känna mig lite som vanligt igen. Men ack nej, så fel. I fredags när vi kom hem kände jag att något var fel och magsjukan på kvällen var ett faktum. Så helgen har mest tillbringats i liggande läge. Men igår (läs lördag), så skulle Leo sova över hos mormor och morfar, för att jag och maken skulle kunna gå ut och ha lite trevligt. Planerna fick ju ställas in men Leo sov ändå över hos mormor och morfar, så vi fick i alla fall en lugn och pysslig lördagkväll/eftermiddag. Jag har varit så sugen på att scrappa på riktigt den senaste veckan och de nya och superfina papprena från Cosmo Cricket har legat på skrivbordet och väntat på att orken skulle infinna sig. Så äntligen fick jag några timmar i lugn och ro till att bara pyssla i min egen lilla takt. Så himla härligt :)
Nu är det vecka 12 nästa vecka i graviditeten och jag ser fram emot ljusare tider och att tröttheten ska ge med sig-det måste den väl göra någon gång :)

Morfar&jag

Detvackrastejaghar-you

13 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va fina!! Gillar verkligen blandningen av färger du använt på den första. Vilken härlig effekt det blev när du placerade fotot så där! Gööööör snyggt!

Jag har en lite fråga också.. Jag tänkte försöka mig på att göra sånna tavlor du gjort i ett inlägg längre ner... hoppas det är okej? Och jag undrar vart du hittat alla ord och förklaringar? har du kommit på dem själv?
MVH Therese

Renée sa...

Även jag är nyfiken på var du hittar lexikon-citaten någonstans :-) Gillar dina skapelser skarpt!

Jaszmurka sa...

The second one is awesome! I love it :)

Renée sa...

En fråga till: tror du det funkar att använda Alis "Today You Photobook-templates" även med andra fotobok-företag än Shutterfly? Jag har aldrig provat några sådana templates så jag vet inte hur det funkar - hur är det tänkt att man ska göra när man är klar och vill få sin Today-you-fotobok gjord av Shutterfly. Hoppas du orkar och vill förklara :-)

Mya sa...

åhhhhh vad du är så underbart duktig therese!!!!
grymma layouter! kram mya

Anonym sa...

Wow, så fräck du gjort med fotot på den nedersta! Gillar massor!

Hoppas du slipper illamåendet snart! Kram
Annika

Anonym sa...

Wow! Det klippta fotot var ju guld!

Mya sa...

ja igen ;)
jo jag har faktiskt utmanat dig i min blogg! kram
Du behöver absolut inte anta den, men det skulle vara kul ;)

maybe*mej sa...

jättefina. Älskar gult.. det är inte ofta man vågar använda det dock. hoppas att du mår bättre snart. kram

maybe*mej sa...

hejsan igen. jag måste passa på å fråga dig.. har du installerat noisewhereprogrammet i psp.. vet ej hur det stavas. Man ska lägga det ngn stans bland photoshops mappar.. men jag får inte till det på min mac... det kanske inte ens går att köra det programmet på en mac.. vet du det... Hjälp snälla... om du kan svara.. å det är inte ngn panik så ta det en dag då du mår bra. kram.. om du nu vet svaret.. =)

Bettan sa...

Vilka härligt färgglada layouter du har skapat :-)
Gillar hur du skurit fotot, det måste jag prova nån gång. Tack för inspirationen :-)
Elisabeth

Anonym sa...

Snyggt! Gillar särskillt hur du beskurit bilden på den nedre LOn :-)

/Karin

Anonym sa...

åh, så mkt fint jag hittade att kolla på. (Inspirationsjakt)