söndag, februari 08, 2009

Nya Tavlor!

Äntligen har jag orkat sitta lite och pilla framför datorn. De senaste dagarna har varit en kamp. Jag har mått så otroligt dåligt, men nu känner jag att det långsamt blir bättre och bättre. Har siktet inställt på två veckor till med illamående och trötthet :) Sedan är det vecka tolv och förra gången jag var gravid så släppte det då, så jag håller tummarna för samma sak nu. Tycker det är fruktansvärt jobbigt att behöva peta i mig massa mat hela tiden så att jag inte ska må så illa. På det kommer att man inte vill röra sig eller orkar inte och vädret är uselt. Ja, ja, det blir mycket bättre snart :)
Nu till dagens tavlor. Jag pillade lite i Photoshop igen. Enklelt är snyggast tycker jag. Jag märker att jag blir mer och mer minimalistisk hela tiden-undrar vad som blir kvar till slut :)
Jag har fått många frågor hur jag gjort min doptavla och hur jag gör när jag redigerar mina foton. Jag kan väl bara säga att doptavlan är gjord efter några timmars svettandes framför datorn, och jag kan väl säga så mycket som att kan man Photoshop så kan man göra denna tavla, för så svårt var det inte, men om man inte har någon kunskap om hur Photoshop fungerar så är det svårt. Både när det gäller Photoshop och redigering av foton så kan jag varmt rekomendera Mikaelas foto- och Photoshopkurser. Jag har gått dem och efter det suttit många låååånga timmar framför datorn för att öva, öva och öva. Det är det som gäller tror jag för att skapa sig en känsla för hur mycket man ska dra i reglagen och när man egentligen är färdig med ett foto. Också för att hitta sin egen stil, vad man gillar själv. Själv kan jag säga att jag egentligen inte är så intresserad av teknik, ljussättning osv. Jag försöker lära mig det som är nödvändigt att kunna för att kunna ta bra foton trots dåligt ljus osv. Resten räddar jag upp i Photshop :) Det jag tycker är roligt är själva bildkomponeringen. Där är ju utmaningen tycker jag. Hitta roliga vinklar och detaljer. Jag försöker utmana mig själv hela tiden att se saker ur ett annat perspektiv. nog om detta. Ha en bra vecka alla!!!
Happiness
togetherness
joy

12 kommentarer:

Familjen Johnsson sa...

Ursnugga! Precis sånt jag gillar också, utan en massa krusiduller. Heja !!

AnnikaS sa...

De är underbara! Gillar verkligen det enkla och stilrena och det riktigt lyser kärlek om dem.

Lina sa...

Ja, de var verkligen enkla och snygga!

theresia sa...

Du är så duktig! Fantastiskt fina tavlor! Ha en fin söndag.

Sanna F sa...

Urfina tavlor!!!!!

Jag håller med om att Mikaelas kurser är super bra!!!

Pia sa...

Jätte snygga tavlor!!!

Doptavlan som du gjorde har jag också gett mig på att försöka härma och det blev riktigt bra. Ska nu skicka den på framkallning, eftersom jag inte har någon färgskrivare.

Hoppas att du snart mår bättre!

Du är en underbar inspirationskälla!

Kram Pia

mek73 sa...

Jag säger bara WOW!! Vilka tavlor!

petrified in pink (Petra) sa...

Så fint, du har en helt underbar känsla för komposition och jag gillar verkligen hur du redigerar dina foton!

lane sa...

Hej

Blev otroligt inspirerad av dina tavlor och ska själv försöka göra några ikväll. Skrev i min blogg om deina tavlor och lånade en bild av dig. Hoppas det är okej, annars så säg till så tar jag bort bilden.

Underbar blogg du har, gillar att bli inspirerad av andra =)

Penny

Lukman - sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *