fredag, mars 06, 2009

Fotoböcker!

28feb2009,1228feb2009

Här kommer två sidor till i min nya fotobok som jag pratade om häromdagen i inlägget. Jättekul att designa egna mallar till fotoböcker. Jag har fått en del frågor om var jag framkallar mina fotoböcker och om jag kan recensera om de blev bra. Då kan jag rekommendera myphotobook där jag framkallat min fotobok som jag gjorde i vintras, today you, med AliE´s mall. Jag beställde 3st fotoböcker i julas 2st 30X30cm och en 18X18cm. Det som är bra är att man kan välja en sida med bara ett foto i deras mall som täcker en hel sida, och där stoppar man in sin egenhändigt gjorda sida. Kom också ihåg att välja att man vill ha matta sidor!!! Jag blev i alla fall jättenöjd med resultatet från dem. Det blev jättefina julklappar till mor-och farföräldrar, även om den ena boken kom lite försenat, så blev jag bra kompenserad och bra bemött från ett hjälpsamt företag. Summan är att jag kan varmt rekommendera dem. här är några kort jag tagit idag på Leo i soffan där han håller vår fotobok. Han hade ganska svårt att sitta still, verkade som han hade lite myror i brallan-men på ett ungefär så här ser den ut :)
IMG_8206IMG_8211IMG_8222

14 kommentarer:

Mikaela sa...

Wow så fina de ser ut, nu måste jag också fixa det sista med mina, blev jätteinspirerad nu.

Nallebr.. sa...

ser så himla fina ut!!! vilken storlek rekomenderar du?? det är ju ganska stor pris skillnad..
hoppas ni har haft en bra fredag och att ni får skoj på mässan...
Skulle va skoj att träffa er, dig, maria och annemaj men har ju så himla långt till göteborg!synd för mig.. kram på dig

Renée sa...

Supersnygg! Stort tack för att du berättar - jag har varit nyfiken länge ;-) Hur gör du nu med nya fotoboken? Gör du layouter i något layoutprogram eller i Photoshop? Själv håller jag på med min första bok som jag nog lägger hos Pixopolis. Layoutar i InDesign. Dom har väldigt bra och hjälpsam support än så länge, hoppas slutresultatet blir bra också.

infing sa...

Gud så snyggt!

Va söt han är när han sitter där med myrona i brallan!

Nu blev jag lite avis på din stora bok, själv beställde jag en 18 x 18 , mjuk pärm OCH matt papper, tycker också det är snyggast med matt, 48 sidor blev det och jag är så himla nyfis på hur den blir och blir den så fin som jag hoppas så blir det fler det kan jag lova.

Anonym sa...

Nu fattar jag inte riktigt. De här fotoböckerna som du gjort hos myphotobook finns det inte färdiga mallar. Du nämner Ali´s mallar. Var finns de? Superfina böcker, jag blir så otroligt avundsjuk. Vilka fina bilder du tar.

Maria

Anonym sa...

Vilken fantastisk fotobok... Måste nog testa detta!!

Hemmabloggaren sa...

Uj uj, va proffsigt det ser ut, va himla duktig du är!

Anna/Augusti_73 sa...

Jättefin! Och tack för rekommendationen, alltid bra att höra från någon som faktiskt beställt på nåt ställe, så att man vet att det är bra.

terese sa...

å så tjusigt!!! jag har också beställt därifrån och varit nöjd med resultatet!

Mya sa...

fantastisk bok, vill bläddra i den :)
Tack för en superkul dag Tessie, kram mya

Anonym sa...

Jättefina, fick verkligen lust över att ta tag i mina fotoböcker som aldrig blir färdiga. Vart finner man mallar någonstans eller har du gjort layouterna från scratch i ps?

Tipsy Tessie sa...

Hej och tack för alla fina ord!
Jag har gjort layouterna från scratch i ps.

Anonym sa...

Så otroligt fin fotoboken ser ut att vara! Ha en trevlig söndag.

Anonym sa...

Hej! Blev tipsad om dina fina fotobäcker, och fick massa inspiration här!

Fin blogg du har för övrigt också, jag återkommer säkerligen!

Trevlig söndag!