söndag, mars 08, 2009

Fotobok fortsättning!

frukost28feb2009frukost28feb2009,2
Tåg28feb2009,12Tåg28feb2009
Det blir fler och fler sidor dag för dag till min fotobok. Jättekul att pilla med just nu. Annars blev jag väldigt scrapsugen efter mässan igår och nyinhandlade papper, så ikväll hoppas jag att jag orkar att scrappa lite framför TV:n. Annars har vi inte gjort mycket idag. I morse vaknade vi till snöfall igen och man blev lite deppig över att våren ska sega sig så-men frammåt dagen övergick det i alla fall i regn istället. Igår var det ju mässa och så fort jag kommit hem begav vi oss till grannarna för att äta middag, kolla in melodifestival och ha det trevligt. Hade en superkul dag igår men jag känner att det tagit ut sin rätt att vi gick och la oss först vid halv två.
Annars hoppas jag på en piggare vecka denna veckan :) Ha en bra vecka alla :)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Har verkligen funnit en guldgruva. Din blogg är superbra. Vilka bilder du tar. Så underbart livliga och härliga. Och din fotobok sen. Kanon! Hoppas på att lära mig scrappa digitalt.

Maria

Anonym sa...

hej. vart gör du din fotobok? =)

Jenny Bergvall sa...

FIn! Åh vad jag blir sugen på att härma dig ;-)

Lillnea sa...

Så snyggt det blir! Jättefin layout och bilderna är ju så färgglada och härliga :)

Tipsy Tessie sa...

Baileyz, se tidigare inlägg för att se var jag printar fotoböckerna. Mallarna gör jag själv i Photoshop.

maybe*mej sa...

halloj. riktigt fina sidor du fått ihop... igår fick pojkarna delar till samma tågbana som Leo har.. de har lekt med den nu i 2 dar.. typ rekord.. kram

Anonym sa...

Hej!
Din blogg är verkligen toppen - jag kollar in den varje dag.

Är det svårt att göra dessa fina malla i Photoshop? Eller är det svårt att göra dina doptavlor?
Du skrev tidigare att du gått Mikaelas photoshop kurs - jag går den nu. Får man tillräckligt med kunskap för att kunna göra mallar/tavlor via denna kurs.

Ha en bra dag!
Hälsningar
Åsa

a

Anonym sa...

Vet att du har Ali´s mallar. Hur laddar man ner dem. Stämmer det att det kostar ca 360kr. Hur betalade du, vanligt kort eller paypal? Många frågor från mig nu men jag blir så sugen att göra en fotobok. Dina sidor är såååå fina.

Maria

Carin sa...

Duktig du ar, och vicken fin blogg du har! Blir sugen pa & gora en liknande bok sjalv, skriver ner lite varje manad nu till min lilla tjej, sa kanske blir en 'Mitt forsta ar' bok eller nat sant.

Halsn. Carin

Hemmabloggaren sa...

Det blir döööläckert, jag blir så sugen att sätta fart själv. Måste nog kolla efter en mall och sätta igång.

Anonym sa...

Sidorna till fotoboken blir jättefina.