torsdag, april 09, 2009

Vårboken!

Häromdagen när jag var hemma med Leo från dagis så passade jag på att göra ett litet minifotoalbum med det här nya digitala kitet från Oscraps. Blev så inspirerad av vårfärgerna och tyckte att det blev så många bra foton på Leo och Annie i vårsolen, så jag passade på att sätta ihop ett album på 12st sidor som nu är inskickat till tryckning på Myphotobook. Det blir 18,5X18,5cm matta sidor och häftat. Får se hur det blir, det blir spännande att se.
Får passa på att tacka våra gulliga grannar (Petra), för att jag får låna lilla Annie som fotoobjekt (inte för att hon har något emot det själv, hon äääääälskar ju att bli fotad :)).
Till sist vill jag tacka för alla era gulliga kommentarer, ni gör mig så glad och ifall jag inte hinner att kommentera på alla era bloggar så önskar jag er alla en glad och jätteskön påskhelg. Ser själv fram emot att vara ledig och kunna njuta av förhoppningsvis underbart vårväder :)
baksidavårframsidavår
tillsammans0
Annie1Annie2
Leo3Leo4
fika5_6
stenar7stenar8
Leo9Annie10
tillsammans12

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag har följt din blogg en tid nu o e så glad/imponerad/avundsjuk etc. över hur fina foton o fotoböcker du gör! Du har inspirerat mig t att ta massor av foton på vår fyra månader gamla son, så nu försöker jag mig oxå på en bok, dock utan att ha photoshop. Verkar va en bra investering?

Många kramar till dig o lycka till med undret i magen!!!

Lena

Lindzi sa...

Fantastiskt fint!! Du har gjort mig sugen att digi-scrappa och göra en fotobok! Ha en fin påsk! Kram!

♥Ellas Mirakel sa...

Jag har inga ord... Har följt din blogg ett tag nu och du är så häpnadsväckande duktig så jag tappar andan! Du är sån som jag skulle vilja bli... Tack för inspirationen och glad påsk!

Diana sa...

Din blogg är en riktig glad-blogg Tessie :D Din kreativitet smittar av sig! Jag laddade också hem det där kitet just för att färgerna var så enormt uppiggande och har funderat på vad jag ska göra med det. En vårbok - vilken enormt bra idé! :D All cred till dig!

Du kommer att älska Paislee Press nya Tutti Frutti kit! Finns på Oscraps nu :D Och det nya Everyday moments albumet är så snyggt tycker jag!

Marie sa...

En helt underbar fotobok!! Jag måste nog göra en jag med, blir så inspirerad av dina!! Tack!

Glad Påsk!
kram

Anonym sa...

Så snyggt! Jag bara måste göra en fotobok nu...

Jag tittar också mycket på din blogg just nu för jag och sambon håller på att inreda lite här hemma och vi har båda två fastnat för din stil :) Det är väldigt snyggt hemma hos er! Så nu kommer vi snart ha en vägg med foton i vårt vardagsrum som påminner lite om den ni har.

Glad påsk!
/isabeli

Hemmabloggaren sa...

Du måste ha en väldigt samarbetsvillig son som låter dig sitta framför datorn. Mina skriker så fort jag försöker smyga mig i närheten. :D

Underbar layout.

Nallebr.. sa...

grymt som alltid!! så fantastiskt duktig du är!!! glad påsk på er!! kram

Maria sa...

Helt otroligt fint album. Blir så inspirerad av att titta in här. Får också lust att göra en fotobok men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga.

Glad Påsk

Maria

Anne sa...

Sa jattefint! Mycket inspirerande!

Unknown sa...

i like what you do, i'm french and my surname is tessie