söndag, maj 10, 2009

Mer digitalt!

Så var det söndag igen och en vecka till har gått. Ibland går tiden så himla fort fast den går långsamt ändå på något konstigt sätt. Vecka 24 nu i graviditeten och det börjar att bli lite otympligt. Magen är liksom så högt upp, så det är redan lite plågsamt att sitta framåtlutad och äta, det finns liksom ingen plats över för maten som ska ner då. Tycker inte det är jättekul att vara gravid, känner mig ganska hämmad när jag inte fysiskt kan göra vad jag vill. Men man får fokusera på målet och kämpa på. Att vara gravid är ju ganska kort tid ändå om man jämför i det långa loppet. Det är några månader som är jobbiga.

Well, well, nog om det :) Idag är det dags för nya fotouppdrag. Idag blir det fotning hela dagen och nästa vecka är det fotografering av barn och bebisar både lördag och söndag som gäller. Jättekul, eftersom det varit väldigt lugnt på den fronten nu under våren. Vilket kanske är bra också eftersom jag inte mått jättebra och orkat så mycket under våren. Nu börjar orken återkomma, bara fysiken som sätter gränserna. Kan kanske inte ligga och krypa på golvet nu på ett tag :)

Igår gjorde jag en liten digiscrap till. Jag måste tacka Diana för tipset om snygga digitala papper. Så bra med små tips på snygga grejer så att man slipper sitta så länge och leta runt själv. Det gillar vi :) Färger är det som gäller för tillfället känner jag. Både när jag scrappar och hemma i inredningen. Just för tillfället verkar det som jag har snöat in lite på rosa, orange och gult. Blir så glad av massa färg.

april2009

9 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Verkligen fina "papper"! Maskrosbilden är så himla fin!

Sanna F sa...

Super snygg layout och urfint digipapper!

maybe*mej sa...

tjusigt. Känns som om jag får kila över till Diana och kika på hennes blogg med. Skönt att allt går lättare nu för dig. Förstår att det inte känns så kul att vara .. ja lite klumpig. jag kommer ihåg känslan. magen var ivägen hela tiden och det var alltid ngt spillt på den då man ätit mat. Alltid ngn envis fläck som fanns där.. =) Men så är det.. som du säger under en kort tid i livet egentligen. Men dock lite jobbigt. Lycka till med fototillfllena. Utgår från att korten blir superfina.. som de brukar vara när du fotat. Kul för dem du fotar. kram kram

Åsa Danielson sa...

Jamen det där var ju ungefär jättefint! Sâ härliga färger!

Vad kul med uppdrag igen, visa fort resultatet! :)
För mig gâr dagarna lângsamt och kvällen och söndagen sâ fort sâ fort. Nu mâste jag snart vinna pâ Lotto sâ att jag kan öppna scrap-butik och pilla med det hela dagen! :D

Kan du inte ta foto pâ magen, sâ man fâr se hur "stor" den är? Är sâ nyfiken! Och jag tänker mer och mer pâ att snart är det väl dags för mig ocksâ?! ;)

Stor kram
♥♥♥

Annelie J sa...

Underbar layout!! Du är verkligen en inspirationskälla för mig, och säkert många andra. Har nu så smått börjat våga mig på att testa lite digital scrapbooking själv, kan nog lätt bli att man fastnar framför datorn ännu längre nu om kvällarna.

Diana sa...

Så fint med alla detaljbilder! :D
Vad roligt med fler fotouppdrag! Hoppas vi får se lite bilder här senare :)

emelie sa...

jättefin layout! och så blev jag nyfiken på varifrån du fått pappret?

Vee sa...

gorgeous layout, and i didn't know you were expecting, congrats!!! ;)

Nallebr.. sa...

underbara!!!
får man fråga vilka sidor hon tipsade om?:)