söndag, juni 14, 2009

Maskrosor i massor!

Jaha, så var det söndag igen. Mycket har hunnits med i helgen. I fredags var jag och Leo lediga och var runt och shoppade lite. Det blev både växter till uteplatsen och garn till mitt nya virkprojekt barnfilt. Igår var vi iväg på Potatisfestivalen här i Alingsås som är varje år denna helg. Sämre väder kan man nog inte tänka sig, men Leo ville ju åka karusell, så det var bara att ta på sig regnkläder och ge sig av till stan i sällskap med våra grannar. Blev lite åkande och sedan hem och mysa på kvällen.
Nu är det tre veckor kvar att jobba innan semester och föräldraledighet och jag läääängtar. Satt och redigerade massa sköna foton jag tog på Leo den helgen i slutet av maj när det var så underbart väder. Ser så skönt ut, bara två veckor sedan men det känns som en hel evighet som det har varit kallt och regnigt sedan dess. Men men, man får väl hoppas att det vänder lagom till semestern. Ha en bra vecka allihopa, och tack för alla gulliga kommentarer om både foton och mig.
Maskrosorjuni2009
Maskrosorjuni2009,2

11 kommentarer:

malin sa...

såååå himla fint - jag tycker att du är otroligt duktig och kreativ!!! men, bor du i Alingsås? tänk, nu var det länge sedan jag var där men en gång i tiden gick jag gymnasiet där... ;) borde nog göra en liten utflykt och besöka ett café eller två i mysiga Asås. :) kram på dig, ha en fin vecka

Annelie J sa...

Väderet har verkligen inte visat sig från sin bästa sida på sista tiden. Då är det skönt att sitta och bläddra i mapparna, där solen skiner och det är så ljuvliga dagar. Men det kommer, fast först v. 31 när jag ska ha semester, det har jag beställt...
Kram!!

Lisbet sa...

Trevligt - inte allför ofta som man hittar svenska digiscrappare...alls..

HÄRLIGT.

Nicola sa...

Jättefina! Tack igen för att du ville vara med!

Anonym sa...

Hej tjejen!

Vilken underbart härlig blogg du har med skapelser & supergulliga foton! =) Välommen att besöa min blogg! =)

Ha en trevlig dag, kramar Ulrica

Nilla sa...

Underbara bilder och collage! Jättefint!

Lena sa...

glömt att titta in på ett tag.. och så glad jag blev av alla fina bilder =) Härligt, du är jätteduktig!

kollar in snart igen...

Anonym sa...

Åhhh vilket underbart kollage.
Får man fråga vad typsnittet heter som du skrivit Maskorosor med??
Kram kram

Anonym sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *