tisdag, juli 07, 2009

Födelsedagspresenter och sovrumsbilder!

Jag har lovat att visa bilder från våra små byggprojekt under våren och först ut var ju våran hall för ett litet tag sedan. Här kommer bilder från vårt sovrum. Vi har satt upp en vägg i vårt vardagsrum för att få ett sovrum till nu när lille bebisen kommer. Det blir inte stort, våra sängar får precis plats, men det gör ju inget tycker jag, vi ska ju bara sova där oh jag vill hellre ha mitt pysselrum där nere i huset. Hursomhelst så började Ronnie i våras med att sätta upp liggande panel på bägge kortändorna på rummet, som sedan målades vitt, vitt, vitt (vad annars?). Sedan byggde vi en sänggavel som en hylla av Mdf längs hela kortändan, med luckor och annat för att kunna dölja lite sladdar och annat. Sedan klädde vi en Mdf-skiva med vadd och svart tyg som en sänggavel där sängarna står. Sängborden hade Ronnie snickrat sedan tidigare, fast de var i ek, så jag målade dem vita :)
Nu när jag fyllde år i söndags så fick jag av min underbare make och son, överkast och kuddar från Lexington! De är så underbara! Jag älskar Lexington och inför sommarsäsongen hade de kommit in i denna nya fiiiiiina rooooosa färgen. Jag säger ju det, jag är galen i rosa just nu :) De stora kuddarna bakom de rosa har jag inte klätt ännu, har inte riktigt bestämmt hur jag ska ha dem.
5juli2009,45juli20095juli2009,2
Bokstäver har jag inhandlat på favvisaffären Grandma´s i Göteborg. Där köpte jag även den fina hus-krukan för länge länge sedan. Den har sedan dess genomgått lite förändringar. Från början var den i zink och hade en mycket grundare låda. Ronnie svetsade ihop en djupare låda till mig och sprayade den sedan med vit färg. Mycket, mycket bättre blev den.
5juli2009,35juli2009,5
Andra ändan av sovrummet där lilla spjälsängen står och som blir bebisens lilla hörna får jag visa snart också, för det ska ju snart bäddas och göras klart :)
Ha det bra alla!

15 kommentarer:

Petraso sa...

Åhhhhhhhhhhh Va snyggt! Du skulle ju jobba med heminredning på heltid!!!

infing sa...

Gud va fint ni har och va duktig din man är!

Allt är så himla fräscht och jag håller med om att det är fint med rosa.

Just nu är 2 målare och en plåtslagare här och målar om utsidan av vårt hus, tänk vad lite färg gör för intrycket, jag älskar också vitt.

Kramar!

Mya sa...

hur snyggt som helst therese! så läckert med rosa. ni är så duktiga :)

hoppas vi kan chatta någon kväll? kram

Anna/Augusti_73 sa...

Superfint! Förstår att du blev glad över födelsedagspresenten!
/A

Linda - www.knorrigt.com sa...

Åh wow så snyggt!! Rosa ♥ ♥ Jättefina presenter du fått. Grattis i efterskott förresten!

Nallebr.. sa...

men åååå såå himla fint!!
jag bara gapar!! du har verkligen öga för inredning!! och vilket överkast SÅÅÅ grymt snyggt!!
kram! ses i helgen:)

Anonym sa...

Grattis i efterskott :D Helt galet snyggt sovrum! Jag älskar ert hem, det är SÅ fint. Det jag gillar allra mest är att man ser att det bor en pysslare i huset ;) Älskar bokstäverna på väggen, så j-la snyggt det blev!

/isabeli

maybe*mej sa...

gud så fint det blev.. kul att din karl fixar och donar.. låter som om ni hjälps åt med att heminreda.. här är det en annan som gör det mesta.. =)

syns snart..

Anonym sa...

Vilket underbart sovrum. Precis i min smak...snyggt och smakfullt.
Behöver ju inte vara större än så där.
man sover ju bara där inne.
Kram kram

Minimalla sa...

Ååååh vad fint!!! Som en ljuvlig karamell. Sådär vill jag också sova, vilken dröm. Vad duktig du är!
/Malin

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh gud vilket härligt sovrum! I love! Måste fråga var du köpt stegen? eller är den hemmasnickrad? ni verkar ju vara väldigt händiga!

Åsa sa...

Oj, vad fint ni har det i ert sovrum! Du har en väldigt inspirerande blogg och det är så kul att kolla den! Är också insnöad på rosa just nu, och svart och vitt...

Ann-Sofi sa...

Åh, vad kul att hitta till din sida.
Du tar verkligen underbara foton, har ett vackert hem och dina fotobokssidor är fantastiska!

Linda Muhr sa...

underbart snyggt, mysigt och hemtrevligt!

petrified in pink (Petra) sa...

Helt underbart!!! Älskar också Lexington och just det ja, rooooosa:-)
Önskar min man var lite mer händig, har många idéer men kan inte genomföra dem...