lördag, juli 04, 2009

Semester och ebay!

Så var äntligen semestern här!!! Så himla skönt, för sista veckans arbete i värmen har verkligen tagit musten ur mig. Nu ska jag och Leo ha 6 veckors semester ihop innan dagis börjar igen och det är två veckor kvar till utsatt datum. Ronnie har naturligtvis semester också men inte lika länge. Allting går mycket lättare när man är ledig och kan ta saker och ting i sin egen takt. Senaste veckan har jag knappt kunnat gå pga sammandragningar så fort jag går minsta lilla för fort. Frustrerande att inte kunna röra på sig som man vill.
Sommarbild från balkongen med mig och Ludde, som lyckats hitta lite plats i knät på mig trots att det är väldigt trångt nuförtiden. Många som frågat mig om vilken ras det är på Ludde och han är en gatukorsning, ha, ha. Nej, skämt åsido hans mamma är en champangefärgad dvärgpudel och pappan en vit japansk spets. Då ser man ut så här! Han är världens mysigaste vovve. Lite smått morrig mot bilar som han inte gillar, vilket är lite irriterande. Han är även lite avvaktande mot främlingar och speciellt män. Men efter ett tag brukar han vara kompis med de flesta.
28juni2009
Det är så här det ska se ut när man har semester, eller hur? Ludde skymmer min jättemage så den syns inte så tydligt här, men nu ligger man på 15kg plus och det är ca 8 veckor kvar.
I natt när jag hade sovit några timmar på soffan var det som vanligt dags att spendera några timmar framför datorn. Konstig vana jag fått in men mellan kl.02.00-04.00, brukar vara en lugn och bra tid att greja lite innan det är dags att lägga sig och sova några timmar till. I natt upptäckte jag ebay för första gången. Inhandlade en fjärilsstans som jag har velat ha så länge. Har lite planer på att göra tavlor och kanske en mobil att hänga ovanför bebisens säng. AliE hade ju gjort så fina tavlor för länge sedan på sin blogg. Stansen var slut i de webbshoppar som jag tittade i så när jag hittade den på ebay och det var 5 minuter kvar att buda så slog jag till. Frakten blev ju dyrare än stansen, men det tyckte jag det var värt. Ca 130kr fick jag betala.
210361_1000x1000
Så här ser den ut
butterflymlepea butterfly
Exempel på vad man kan göra med en liten stans :)
Nu blir det snart stranden en stund tror jag. Ha en skön lördag alla!

3 kommentarer:

"Infing" sa...

Hej hej, jag kände knappt igen dig här, kanske för att du är osminkad?

Det låter härligt med ledigt!

Nu sitter jag här och hoppas på lite regn, plötsligt slog vädret om och det blev kallare, vi hann iallafall ha en härlig fm med bad och grill men nu behöver blommorna dricka vatten!

Kram!

Butterfly sa...

Hej!,

Jag råkade hitta din blogg och nu undrar jag var du hittat denna fjärils stans. Jag har letat efter en sådan i månader. Snälla tipsa mig om shoppen eller var du har hittat den.
Trevlig fortsättning på sommaren.
Kram/Butterfly

Butterfly sa...

Jag tror att du har 2 olika. Jag skulle vilja ha en som den röda och dom du har i lampan är väl samma??
Hej igen,
Butterfly