fredag, augusti 21, 2009

Fotobokssidor

Igår var ingen bra dag. Solsken och värme just nu gör att jag mår fruktansvärt illa och blir jättevarm. Så när Leo var med mormor på utflykt hos gammelmoster med massa djur på gården så drog jag ner persiennerna och kröp upp i sängen med min splitternya bärbara MacBook Pro och försökte få lite ordning på mina sommarfoton. Det resulterade i några sidor till i min senaste fotobok.
Juni7Juni8juli5juli6juli7juli8Sista sidan

7 kommentarer:

Jenny sa...

Superdupersnygga sidor! Hur många böcker har du gjort?

Å en sista fråga, e detta egna mallar som du gjort?

stina.karlsson@telia.com sa...

Så härliga sidor!!
Hmm... virka i studion *skrattar* :)

kram! stina

Tipsy Tessie sa...

Nej, detta är inte mina egna mallar. Jag har bloggat massor av gånger om denna mallen, det är en fotoboksmall gjord av Ali Edwards. Finns att köpa på www.designerdigitals.com

Lycka till!
Kram Tessie

Annah sa...

Skulle du kunna förklara hur man använder mallar... vill så gärna göra sådana fotoböcker men vet inte om jag vågar köpa en mall eftersom jag inte har en aning om hur man använder dem.

Jättefina fotoböcker gör du!

Kram

Nallebr.. sa...

så fina sidor du gjort!! du är verkligen driftig och får massor gjort!!!vi är barnfria i kväll så jag ska göra ett ryck med min fotobok.. jag blir ju aldrig klar.. men man kanske bara får ta och bestämma sig att det räcker?!! kram och trevlig helg!! och var tapper en stund till så får du ju snart gosa med en liten bebis:)

Asksvart sa...

Verkligen supersnygga sidor!!! *impad*

Mya sa...

dom är helt underbara!!!!!! du inspirerar mig till max!!!
å du, snart är det dags, såg att det bara är 10 dagar kvar nu, iaf enligt din ticker. :) kram