onsdag, augusti 26, 2009

Mitt nya soffbord och kudde!

Har länge velat byta ut vårt soffbord i ek mot ett vitt med glasskiva helst. Hittade ett som vi tyckte var snyggt på Ellos hemsida för bara 1599:-, så sagt och gjort satte vi ut vårt soffbord på Blocket. Himla smidigt måste jag säga med blocket. Det var sålt och hämtat efter några dagar. För ca en vecka sedan kom vårt nya soffbord och jag blev faktiskt jättenöjd. Lite av en changsning eftersom vi inte sett hur det såg ut i verkligheten, men det blev jättebra.
Sedan har jag virkat en ny kudde till soffan denna gången. Samma mönster som en mormorsruta fast mycket större ruta :) Eftersom fysiska aktiviteter inte är så himla lämpliga just nu så är virkning en mycket bra sysselsättning. Har nämligen stora problem med att sitta och inte göra någonting, som ni kanske har förstått som har följt bloggen på sistone. En vecka kvar till beräknad bf idag. Blir det någon bebis snart tro?
IMG_5712IMG_5714IMG_5711IMG_5717

12 kommentarer:

Frida sa...

Va läckert... Jag ska också köpa ny soffbord men det finns ju inga som passar. Så det får väl bli till att måla det.
Hoppas lillebror tittar ut snart annars har du ju snart gjort om hela huset. Fast det är ju himla roligt och se vad du hittar på för fint :-)

Mathilde sa...

ÅÅÅÅH vad tavelväggen bakom soffan var fin! Helt underbar!

malin sa...

snyggt och hemtrevligt! hoppas att den sista veckan går fort och att en liten bebis kikar fram på utsatt tid :)

Åsa I sa...

Jättesnyggt bord! Och kudden var väldigt fin den med.

maybe*mej sa...

suuuuperfint. å nu e det inte långt kvar.. du/Ni måste längta så. Hoppas att allt går finfint Jag har er i tankarna var dag nu.. Så kul att få komma hem med en liten bebbe till ert fina hus som du har pysslat med så. Soffan ser häääärlig ut med alla kuddarna. kram på dig. hälsa fam..

Bodil sa...

jag hittade hit till din blogg för någon månad sedan eller två och minns ej om jag lämnat någon kommentar tidigare eller ej. men jag vill i varje fall förmedla hur mycket jag gillar din blogg och det du gör. du är en stor inspirationskälla. bara så att du vet :-) kramar kommer från Trosa.

Tara sa...

har bare en ting å si; LEKKERT!!!

Annas resa sa...

Therese, du sprider verkligen inspiration omkring dig! Jag tycker att du är så duktig på att fota och kunde jag bara ta hälften så snygga bilder som du så vore jag nöjd!
Jag gillar också att virka och på min blogg har jag ett freebie-mönster på en groda som jag ger bort. Kika under kategorierna "virkat" och "virkbeskrivningar" så hittar du det.

...men du har väl fullt upp med bäbbe i famnen om bara en vecka eller så :)
Lycka till!
/Anna

Anonym sa...

Jättefint och jag gillade även ert gamla soffbord så köparna gjorde ett kap med!

Kan även passa på att tacka för beskrivningarna till virkprojekten. Inte för att jag kommer ge mig på att virka direkt (tidsbrist!) men det är verkligen schysst att ta sig tid att förklara och fota så mycket som du har gjort.

Babyn kommer vilken dag som helst nu.. spännande, spännande :D

/isabeli

Anonym sa...

Hej!

Åååå, vad jag verkligen gillar din blogg, så mycket fint och en härlig inspirationskälla!!! =)

Jag undrar vart du har köpt bokstäverna " VI "? -älskar själv bokstäver som man kan mixtra med...

Stor kram och lycka till med den lill(e/a)
Jenny

LottaM sa...

Åh vad underbar och täcket ovan är superfint. Lillbebben kommer att stormtrivas när han kommer. Fantastikt vad du är duktig. Färgerna är härliga och här flödar inspiartionen efter en titt hos dig.

En fråga: Hur sätter du ihop mormorsrutorna? Sye du eller virkar du ihop dem. Den med ljusblå kant, sovrummet neadn, ser nästan ut som om du virkat ihop den men jag funderar på ur du har gjort det.

Lycka till med bebben.

Tipsy Tessie sa...

Hej!
Du som frågade om mina VI-bokstäver, kolla mitt inlägg om mitt vardagsrum i januari, där finns en länk :)

LottaM-din fråga om mina mormorsrutor. Ja, jag virkar ihop mina rutor och mina kuddar. Jag lägger ihop dem kant mot kant och virkar fasta maskor genom bägge.
Lycka till!
Kramar