onsdag, augusti 19, 2009

Nya kuddar!

Igår var det studiedag på dagis och Leo var hos mormor och morfar och hade skoj istället så jag hade en hel lugn dag för mig själv att göra vad jag vill. Så jag sydde lapptäckskuddar till sängen. Innan hade jag virkat lite mormorsrutor som jag virkade ihop till en kudde. Så så här ser det ut nu i sovrummet.
kuddar,3kuddar,2kuddarkuddar,4

13 kommentarer:

Tara sa...

fantastiske, sprudlende og herlige fargekombinasjoner!!! LOVE IT:)))

Ensamma mamman/Ögonblick och Tankar sa...

Gud va härligt de ser ut! Färgsprakande men lungt. Väldigt inbjudande. Kram

petrified in pink (Petra) sa...

Du är så galet kreativ nu så jag får hjärtklappning när jag besöker dig:-) Du är unik i ditt sätt att sätta samman mönster och färger till en underbar helhet! Älskar allt du har tagit dig för det senaste och om du inte har något emot det så tipsar jag gärna mina läsare om dina kreativa alster, och särskilt om de ljuvliga tygerna från Tanya Whelan, blev liksom du helt kär!

Hoppas du och magen mår bra!

Kram Petra

Anzan sa...

Blir alltid så glad när jag kollar in här. Färgerna på det du gör e verkligen en energikick!! Det e så mysigt att följa hur du "boar" :) **A**

Lindzi sa...

Sååå härliga färger du väljer. Jag blir sååå inspirerad av dig sötis. Jag har börjat med en prinsesstårta jag med!

Hildur sa...

Åh så härligt fint du gjort det! Din blogg är ett riktigt lyckopiller med alla härliga färger!

Sanna F sa...

Såå härliga färger !!! SÅ mysigt !!! Du är så duktig o inspirerande o kreativ!!!

maybe*mej sa...

hej du kreativa kvinna.. Att du fortfarande orkar hålla på som du gör.. =) det är ju inte många dagar kvar nu.. har tänkt skriva till dig länge men det har inte hunnits med. TACK för all info du mailade mig förut och även för era låtar. va bra du sjunger. var superkul att höra. Supersnyggt det blev med kuddarna. Ja nästa gång vi träffas så MÅSTE du vara med igen. Det var så fint hos linda. Å Så får jag ju ta och fara över till dig med längre fram när bebben har kommit. =) Idag har jag firat födelsedag här hemma.. bara i all enkelhet. ska ha tjejfest på lördag. det blir skoj.. ha det bra och hälsa fam. kram kram

Anonym sa...

Vill boka dig som personliga inredare! Du är galet duktigt!

Kram från ÅSa

LottaM sa...

Men du vad snyggt och läckert. Att besöka din blogg är som att gå in i en godisaffär med färgglada karameller. Jag blir så GLAD och inspirerad. SUPERSNYGGT!

Virkar du alltid dina kuddar med dubbelt garn? Jag var och kollade på garnet och det verkar ganska tunt. Jag har gjort lite mormorsrutor tidigare men då har jag använr ett tjockare bomullsgarn och virknål 4 1/2 men det här garnet jhar ju så många härliga färger.

Tipsy Tessie sa...

yes, jag virkar nästan alltid med dubbelt garn, för som du säger (LottaM) så är garnet ganska tunt. Så dubbelt garn och viknål 3,5 brukar jag använda.

fanny sa...

riktigt fint. man blir så glad varje gång man kikar in här :) vart är det fina rosa överkastet med stjärnorna på köpt? jättefint! kram fanny

Tipsy Tessie sa...

Hej Fanny!
Jag bloggade om mitt rosa överkast i början av juli. Jag älskar det och det kommer från Lexington. Ny färg för sommaren.
Mvh/Tessie