lördag, september 05, 2009

Digital LO-Leo

Ja, vad gör man när man är inte kan eller orkar göra annat än att sitta och pilla lite framför datorn. Denna digitala-LO blev det idag. Kan ju tipsa om att de digitala papprena som jag använt fanns gratis att ladda ner här. Tack för alla uppmuntrande ord, försöker hålla humöret uppe och ha tålamod, men det är seeeeeegt nu.
leosept2009

2 kommentarer:

Susanne sa...

Jag har 2 barn födda 2 veckor för tidigt och 2 barn födda "över tiden" - nr 3 kom 19! dagar efter bf...det var mindre roligt. Särskilt som alla gravida grannar fick före mig! =)

Susanne sa...

Tja, jag kan väl delge ett roligt minne oxå (för att pigga upp dig)
Nr 4 var en vecka sen och min man sa till mig att jag kanske kunde försöka få barn den dagen (en fredag) för om det blev på helgen så skulle han inte kunna gå hem från jobbet. Jag mindes att jag hört att man kan påskynda en förlossning kanske 2 dagar, om man tar 2 msk ricinolja (OM barnet är klart vill säga) Mannen tog de 3 sönerna och gick till apoteket för att inhandla dundermedlet.
Jag tittade på flaskan och tänkte att 2 msk funkar inte på mig. Så....jag hällde i mig hela flaskan! Och jodå...6 timmar senare fick jag åka in till BB! =)