torsdag, oktober 08, 2009

Ozzys första år-fotobok

Oj, det var en hel vecka sedan jag bloggade något senast. Har fullt upp att hinna med. Har dessutom börjat komma igång rejält med promenaderna nu. Denna veckan har jag varit ute minst 2 timmar per dag och gått med vagnen. Det känns jättebra och jag börjar att känna mig väldigt pigg dessutom. Så skönt, eftersom jag inte mått så bra det senaste halvåret. Nu tar jag sikte på de sista 6 graviditetskilona som ska försvinna också. Fortsätter det som det har gjort hittills så verkar det som 1 kg i veckan försvinner. Underbart!
De senaste dagarna har jag också startat från början med en fotobok som ska handla om Ozzys första år. Har bara hunnit några sidor än, men här är början i alla fall. Digitala papper och annat är inköpt på TwoPeasinabucket.
sida2
sida3

7 kommentarer:

Cecilia sa...

Kommer att bli en toppen fin bok. Vilken liten sötnos!
Ha en bra dag.

(Favvis)Maria sa...

Naaw så sött! Verkar vara ett fint kit du har köpt.

Titti sa...

Roligt för Ozzy att ha! Jag har kartongvis med bilder på barn nr 1. När barn nr 4 skulle ha med sig en bild til sin klädhängare när hon började skolan fick vi be farmor...

Mya sa...

vad duktig du är som är så motiverad med promenaderna. ett kilo i veckan!!! det är bra!!
sidorna är ursnygga!!! älskar alla dina bebisfoton. tur att du har en blogg så vi får kika vännen ;)
kram

LottaM sa...

Så fantastiskt fina bilder. Vilken underbara gåva till Ozzy att titta i så småningom.

Har du använt någon action på bilderna. Jag tycker att de ser lite "vita" ut och inte lika kraftfulla i färgerna som dina foton annars ofta är?

Det var hur som helst väldigt snyggt och passar till just babybilder eftrsom de ger ett milt, lugnt ochbehagligt intryck.

Kram Lotta

Tipsy Tessie sa...

LottaM-du frågade vilken action jag hade använt på mina bilder på fötterna. Jag använde Urban Acid och drog lite i reglagen när jag var färdig.
Kramar

Anne sa...

Hej blir ju jattefint! Har du sjalv gjort en template som du lagger in bilderna i? Eller koper du det ocksa pa 2peas? Kram Anne